Sport Af
Danmarks tidligere fodboldlandstræner Morten Olsen har gennem årene haft mange gode fodboldsnakke med landstræner Åge Hareide.

De to har også været i kontakt, siden Hareide blev udpeget som Olsens afløser. Morten Olsen vil ikke fortælle, hvad de samtaler har handlet om, men hvis Hareide skulle få brug for sparring, så kan han altid ringe.

Det siger Morten Olsen til Politiken.

“Nu skal Åge have ro til at komme i gang med landsholdet og forberede de første kampe, og han skal sammensætte sit team. Jeg har jo kendt ham i mange år, og vi har mange gode fodboldsnakke. Min dør og telefon er altid åben for ham," siger Morten Olsen.

Hareide havde første officielle arbejdsdag i DBU i tirsdags, og allerede den kommende onsdag skal Hareide udtage sin første landsholdstrup til testkampene mod Island og Skotland.

Ekslandstræner Olsen fortæller til Politiken, at han er glad for, at han nu slipper for at skulle se 300-400 fodboldkampe om året i embeds medfør. I det hele taget er det uvist, om Olsen igen får et nyt trænerjob.

Til avisen siger han, at der har været henvendelser, men ikke tilbud, der var spændende nok. Der skal et "wow-tilbud" til at lokke Olsen tilbage i et fodboldjob, siger han.

/ritzau/

Læs ogsåHvad mener du - deltag i debatten

Børsen vil rigtig gerne vide, hvad du mener om denne historie. Bidrag gerne med holdninger, gode ideer og konstruktive indspark. Vi ønsker en god og saglig debat. Du kan læse om vores debatregler her.

Med venlig hilsen
Thomas Bernt Henriksen, debatredaktør

AnbefaletMest læste