Sport Af
Fodboldangriberen Wayne Rooney går glip af EM-testkampene mod Tyskland og Holland i næste måned på grund af en knæskade.

Det fortæller Manchester United-manager Louis van Gaal til den engelske avis Daily Star Sunday ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Nej, han bliver ikke klar for England i næste måned. Wayne har fået en skinne på, og den er han nødt til at have på i to og en halv uge. Efter det skal vi se på det igen, siger Louis van Gaal.

Rooney pådrog sig knæskaden i en ligakamp mod Sunderland tidligere i februar, så den engelske landsholdsanfører gik glip af begge Europa League-kampe mod FC Midtjylland, som tabte samlet 2-6 til englænderne.

England, som er kvalificeret til sommerens EM-slutrunde i Frankrig, skal spille en testkamp mod verdensmestrene fra Tyskland i Berlin 26. marts, inden Holland venter tre dage senere.

Det er disse kampe, 30-årige Rooney ikke kommer til at deltage i, lyder det fra Louis van Gaal.

- Nu hviler han sig, og han er ikke klar til at arbejde endnu. Han skal blive klar for os - ikke det engelske landshold, fastslår United-manageren.

Søndag eftermiddag skal United uden Rooney på hjemmebane møde Arsenal i Premier League. Kampen spilles klokken 15.05.

/ritzau/


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler