Sport Af
De danske Formel 1-fans slikkede sig om munden, da Kevin Magnussen blev hevet tilbage i motorsportens fineste klasse med et sæde hos Renault.

Men faktisk var danskeren ikke nummer et på listen over kørere, Renault-toppen gerne ville have ind som erstatning for Pastor Maldonado, da venezuelanerens mange sponsormillioner forsvandt.

Det fortæller Renaults teamchef, Frédéric Vasseur, i et interview med den belgiske avis La Dernière Heure.

Han gik efter belgieren Stoffel Vandoorne, der har overtaget Kevin Magnussens rolle som reservekører hos McLaren.

- Vi blev nødt til at slå den idé ud af hovedet igen. Han (Vandoorne, red.) har kontrakt med McLaren, og de ville ikke lade ham gå, siger Vasseur om valget af teamkammerat til Jolyon Palmer.

- Vi havde brug for én, der var ledig, og derfor endte vi med Kevin (Magnussen), lyder det fra Vasseur.

Stoffel Vandoorne har selv fortalt, at han intet har hørt fra Renault, som altså er blevet afvist allerede i døren hos McLaren.

Nu har Kevin Magnussen i første omgang et år til at bevise over for Frédéric Vasseur, at bossen valgte rigtigt ved at satse på danske køreevner.

/ritzau/

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerHvorfor tager Peter Sand en Mini MBA?

Sponsoreret af
Aros Business Academy