Jack & Jones sponsorerer Magnussens F1-eventyr
Sport Af
Kevin Magnussen skal køre Formel 1 i år.

Det blev helt officielt, da den danske racerkører onsdag blev præsenteret som kører for Renault.

Seancen fandt sted i Formel 1-teamets hovedkvarter i Guyancourt i udkanten af Paris.

Kevin Magnussens vej tilbage til Formel 1 skyldes i den grad den danske tøjkoncern Bestseller, der står bag tøjmærket Jack & Jones. Tøjkoncernen er blevet sponsor for Renault og deres logo pryder den nye bil, som Magnussen snart skal dyste i.

Bestseller har ikke ønsket at udtale sig om sponsoratet, men skriver i en meddelelse på deres hjemmeside, at de er stolte over at arbejde sammen med Renault og Jan Magnussen. 

"I seks år har vi været stolte over at støtte Kevin Magnussens vej mod toppen i international motorsport. Vi glæder os meget til at fortsætte vores samarbejde med Kevin og vi ser frem til at støtte Renault. Vi tror, at de går en stor fremtid i møde. Tillykke til Kevin og til Renault for at tro på hinanden," skriver tøjkoncernen på deres hjemmeside.

Spekulationer
Spekulationerne om danskerens fremtid har været mange, og de tog til, da det stod klart, at der var opstået gnidninger mellem Renault og teamets ene kører Pastor Maldonado fra Venezuela.

Det skyldtes, at Pastor Maldonados personlige sponsor, det venezuelanske olie- og gasselskab PDVSA, ikke kunne opfylde dets økonomiske forpligtelser over for Renault.

Kevin Magnussen kørte i 2014 i Formel 1 for McLaren, dengang med briten Jenson Button som teamkollega.

Den nu 23-årige dansker debuterede i marts samme år med en andenplads ved grandprixet i Melbourne i Australien, og han opnåede 55 point i sine 19 starter i sæsonen.

I 2015 var Kevin Magnussen reservekører for McLaren.


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler