Parken: FCK sælger Daniel Amartey til Leicester
Foto: Scanpix
Sport Af
Fodboldklubben FC København har solgt Daniel Amartey til Leicester City FC. Det oplyser selskabet bag fodboldklubben, Parken Sport & Entertainment, i en fondsbørsmeddelelse.

Salget ventes at påvirke resultatet før skat i 2016 med 34 mio. kr. i positiv retning.

FC København hentede 21-årige Daniel Amartey i 2014, da klubben købte ham fri af den svenske klub Djurgården, der var i økonomiske vanskeligheder.

Den præcise salgspris er ikke oplyst i meddelelsen, og provenuet fra salget afhænger blandt andet af, hvad spilleren er bogført til i Parken Sport & Entertainments bøger.

Ifølge fodboldmediet bold.dk lagde FC København 14 mio. kr. på bordet, da Daniel Amartey blev købt for omkring halvandet år siden.

Det har de seneste dage været fremme på rygtebasis, at ghaneseren var på vej til engelsk fodbold og Leicester City, hvor han nu bliver holdkammerat med den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

/ritzau/FINANSEr du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerSe dig for med biotek-papirer

Sponsoreret af
Investtech