Sport Af
De to spanske fodboldgiganter og lokalrivaler Real Madrid og Atlético Madrid appellerer begge det transferforbud, som Fifa torsdag idømte de to klubber.

Det oplyser klubberne på deres respektive hjemmesider.

"Real Madrid vurderer, at Fifas beslutning i den sportslige sammenhæng er fuldstændig urimelig," lyder det på Real Madrids hjemmeside.

Fifas dom betyder, at de spanske hovedstadsklubber ikke må registrere nye spillere i de to kommende transfervinduer. Afgørelsen falder som straf for, at begge klubber har overtrådt reglerne omkring handler med spillere under 18 år.

Hurtig handel

Dermed må Real Madrid og holdets nye træner, Zinedine Zidane, handle hurtigt, hvis der skal bringes nyt blod til den spanske kongeklub.

Karantænen træder nemlig først i kraft fra det kommende transfervindue, så de to klubber kan fortsat tilføre nye spillere indtil transferdeadline 1. februar.

Men begge klubber har altså også appelleret afgørelsen fra Fifa.

"Vores klub er ikke enig i afgørelsen fra Det Internationale Fodboldforbund og undersøger derfor dokumentationen med henblik på at appellere," lyder det på Atlético Madrids hjemmeside.

Straffen til Madrid-klubberne er den samme, som den der i 2014 blev påført en tredje spansk fodboldgigant FC Barcelona, der havde gjort sig skyldig i samme forseelse.

Alt afhængigt af hvor hurtigt appellerne fra de to klubber bliver behandlet, kan de betyde, at transferforbuddet bliver udskudt til senere transfervinduer.

Det skete i FC Barcelonas tilfælde, hvilket blandt andet betød, at den catalonske klub var i stand til at hente Luis Suárez til klubben, inden forbuddet trådte i kraft.

/ritzau/


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler