Adidas afslutter mangeårigt samarbejde med DBU
Foto: Scanpix
Sport Af
Adidas har valgt ikke at forlænge samarbejdet med Dansk Boldspil-Union (DBU), som gennem knap 12 år har betydet, at fodboldlandsholdet har optrådt i spillerdragter fra netop det tøjfirma.

- Hos Adidas Danmark har vi valgt at prioritere vores fodboldmarkedsføring på en række nye, spændende initiativer i de kommende år, og derfor er tiden inde til at afslutte partnerskabet med DBU, siger Lars Rønne, nordisk chef for marketing og kommunikation hos Adidas, i en pressemeddelelse.

Siden 2004 har de danske landshold optrådt i 17 forskellige Adidas-dragter på ude- og hjemmebane. Det er slut nu.

- Det er naturligvis altid lidt vemodigt at sige farvel til en partner, man har arbejdet sammen med i så mange år.

- Vi har været særdeles tilfredse med samarbejdet med Adidas og vil gerne takke for de mange oplevelser, vi sammen har skabt for de danske fans og fodboldspillere, lyder det fra Katja Moesgaard, kommerciel direktør hos DBU.

Adidas er sponsor for nogle af de største klubber i verden som Manchester United, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Chelsea og AC Milan.

En række af verdens bedste spillere optræder i Adidas-fodboldstøvler, herunder Lionel Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suárez, James Rodríguez, Diego
Costa og Mesut Özil.

/ritzau/


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler