Uafklaret Morten Olsen har fået flere jobtilbud
Foto: Scanpix
Sport Af
Danmarks tidligere landstræner Morten Olsen har modtaget en del konkrete henvendelser om trænerjob.

Til DR Sporten fortæller Olsen, at det rigtige endnu ikke er dukket op. Og det kan endda være, at han er helt færdig som toptræner.

"Jeg har stadig ikke taget stilling til, om jeg skal fortsætte som fodboldtræner."

 "Hvis jeg skal fortsætte, skal det være noget spændende og unikt, og indtil videre har der ikke været noget, der har været netop dét," siger Olsen til dr.dk.

Den 66-årige tidligere landstræner har givet sin belgiske kone vetoret, når det gælder fremtiden. Foreløbig har det dog ikke været nødvendigt at inddrage hende.

"Der har været konkrete henvendelser, men det har ikke været noget, som jeg har fundet interessant. Hvis der kommer noget, så tager jeg stilling til det," siger han.

Olsens sidste opgave for det danske landshold var i november, hvor Danmark tabte til Sverige i to playoffkampe om en plads ved sommerens EM. Nordmanden Åge Hareide overtager landsholdet til marts.

Olsen nåede at være landstræner for Danmark i lidt over 15 år. Tidligere var han klubtræner i Brøndby, FC Köln og Ajax Amsterdam.

/ritzau/


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerMini MBA: Klassens frække dreng er blevet mainstream

Sponsoreret af
Aros Business Academy