Messi efter femte Ballon d'Or: Mere end jeg drømte om
Messi er stadig verdens bedste fodboldspiller.
Foto: Scanpix
Sport Af
For femte gang i karrieren løb argentineren Lionel Messi med prisen som verdens bedste fodboldspiller - også kendt som Ballon d'Or.

Det har ingen opnået før ham, og det var en stolt Barcelona-stjerne, der modtog prisen.

"Det er et meget særligt øjeblik for mig at være tilbage på denne her scene med endnu en Ballon d'Or efter at have siddet blandt publikum og set Cristiano (Ronaldo) vinde," sagde Messi efter kåringen fra scenen.

I de to foregående år er det Ronaldo, som er løbet med æren, og portugiseren kunne være kommet op på siden af Messi med fire titler, hvis han havde vundet igen i år.

I stedet tog Messi sin femte titel som den eneste i historien.

Tak til fodboldspillet

"Det er fantastisk, at det er min femte. Det er langt mere, end hvad jeg kunne drømme om som barn," lød det fra argentineren.

Herefter sendte han standardtakketalen af sted mod stemmeafgiverne og holdkammeraterne, inden han sluttede af med at takke fodboldspillet.

"Til slut vil jeg gerne takke fodboldspillet generelt for alt, det har givet mig - både det dårlige og det gode. Det har fået mig til at lære og gro," lød det fra Lionel Messi.

Ud over Messi og Ronaldo var Barcelonas Neymar den sidste af de tre nominerede til titlen.

/ritzau/

________________________________________________________________________________________________________



________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler



TV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung