Serena Williams melder sig klar til Australian Open
Serena Williams melder sig som forventet klar til kamp.
Foto: Scanpix
Sport Af
Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams aflyser et potentielt afbud til årets første grand slam-turnering, Australian Open.

Williams har døjet med knæproblemer, som fik hende til at trække sig fra Hopman Cup i sidste uge. Men de er ovre, slår hun fast.

"Min krop har det fantastisk nu," siger Serena Williams til avisen Herald Sun i Melbourne.

"Jeg havde selvfølgelig lidt problemer, men lige nu har jeg det meget bedre. Jeg har fået nogle dages træning, så det ser godt ud," siger hun.

Serena Williams er forsvarende mester i Australian Open, og hun er blandt de mest vindende kvinder i tennishistorien.

Derfor er hun heller ikke bekymret for, om hun har, hvad der skal til for at forsvare titlen.

"Jeg ved, hvad jeg skal gøre på og uden for banen for at vinde store turneringer. Det er det, jeg gerne vil gøre," siger hun.

Australian Open starter i den kommende weekend, og Williams er som vanligt blandt favoritterne til at gå hele vejen. Hun er også topseedet i turneringen.

/ritzau/

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler