Politik Af
Forretningsmanden Asger Aamund tror godt på, at det kan blive en stærk ny regering, som fremover skal lede Danmark. Men det kræver, at Helle Thorning fortsætter, hvor den borgerlige front slap.

"Der er ingen tvivl om, at hvis Helle Thorning skal føre en ansvarlig økonomisk politik, og det er hun nød til, så bliver hun nødt til at skrotte sine 12 minutter og skatteforhøjelser, for det skal de nok sørge for i OECD og i EU-Kommissionen. Så bliver hun nød til at søge ind mod midten, hvor de borgerlige partier er og samtidig hægte Enhedslisten af, som hun måske kan bruge til miljøpolitik," siger han.

Desuden glæder Asger Aamund sig over, at Venstre er Danmarks største parti og kalder det 'godt gået', mens Liberal Alliance får rosende ord med på vejen.

Asger Aamund deltager fredag morgen i en valgdebat i Børsen Executive Club sammen med en række politikere og erhvervsledere.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerTV'et er hjemmets nye kamæleon

Sponsoreret af
Samsung

Forsiden lige nu


Mød Nasa-topchefen der styrer robotterne på Mars

Før aftenens brag: Sådan fordeles milliarderne i Champions League

Genmab stopper forsøg: Analytiker spår aktiefald mandag

Vil du lease en dyr bil? Så se dig godt for

Nord- og Sydkoreas ledere mødes for at drøfte Trump-topmøde

Helle Ib: Nu opgiver de igen - endnu en reform

Skal du leje sommerhuset ud selv eller gennem et bureau?

Moody's overvejer at sænke Italiens kreditvurdering

S frygter it-koks med ny erhvervsplatform: "Vi er meget bekymrede"