Lars Seier: Vildt comeback af Liberal Alliance
Foto: Scanpix
Politik Af
Medstifter af Liberal Alliances storsponsor Saxo Bank, Lars Seier Christensen, var blandt de fremmødte i bankboksen under Axelborg i København, der her til aften fejrede et af de største politiske comebacks i nyere tid.

Han fik en særskilt tak i Anders Samuelsens takketale, og det var da også en stolt og glad bankdirektør, der udover de ni mandater til Liberal Alliance også bed mærke i, at 60 pct. af danskerne stemte på et reformvenligt parti.

"Hvis jeg var Thorning, så ville jeg søge mod midten. Så er der en chance for, at hun kan sidde et godt stykke tid. Hvis hun søger den modsatte retning, så bliver det en relativt kort fornøjelse. Det er klart, at vi hellere ville have været tungen på vægtskålen i en blå regering, men jeg synes, vi kan tage meget positivt med fra det her valgresultat, der er helt uhørt i dansk politik," siger Lars Seier Christensen til Børsen.

Med uhørt hentyder han til, at Liberal Alliance er kommet tilbage fra 0,0 pct. i meningsmålingerne.


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Danske Bank vinder kunder trods hvidvasksag: "Der er intet i de her tal, der tyder på, at kunderne vender banken ryggen"

USA: Storbanker og industri trak i plus på dag uden sabelraslen fra handelskrig

Analyse: Danske Banks investorer står klar med det store bat

Trump skaber ny forvirring om russisk valgindblanding

Trump afviser at Rusland vil blande sig i valg

Ny TDC-melding: 50.000 kunder hentes hos konkurrent inden oktober

Danske Bank-boss om politianmeldelse: "Det tager vi til efterretning"

Strejke rammer op mod 100.000 Ryanair-passagerer

Kursklø til Danske Bank: 16 mia kr høvlet af markedsværdien