Økonomi Af
JP Morgan Chase & Co forudser oven på dagens Nonfarm Payroll-rapport, at der kommer fire rentestigninger fra den amerikanske centralbank, The Federal Reserve, Fed, i 2018.

Storbanken har tidligere forventet, at 2018 ville byde på tre rentestigninger, men i et notat skriver en af bankens økonomer Michael Feroli, at "i dette miljø, mener vi, at Fed vil se et endnu større behov for en jævn og regelmæssig fjernelse af den lempelige pengepolitik."

Torsdag blev Janet Yellens afløser udpeget, så når hun efter fire år som centralbankchef for Fed takket være præsident Donald Trump takker af, vil det være republikaneren Jerome Powell, der skal sikre, at den monetære politik ikke strammes for meget og for hurtigt.


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ratingkæmpe: Hvidvaskskandale er regnet ind i vurdering af Danske Bank

Geranium mister kok - ramt af udlændingeregler: "Jeg tror ikke vi nødvendigvis havde haft vores stjerner uden den udenlandske arbejdskraft"

Ekspert: Trumps møde med Putin kan signalere ny verdensorden

B&O-topchef om haltende salg: "Ikke alle kvartaler er ens"

Nykredit vil investere i veje og broer med penge fra ny milliardfond

Analytiker: Handelskrig kan ramme Danske Banks handelsindtægter

Trump før møde med Putin: Overvejer at spørge til udlevering af 12 tiltalte russere

Kørelystne saudiarabiske kvinder fængsles

Luksuscampere plages af forrykte afgifter