Bestyrelseskonge forlader bordenden i Sund & Bælt
Foto: Scanpix
Sund & Bælt Holding skal have ny formand, da Henning Kruse Petersen fratræder sin post, fortæller selskabet i en meddelelse.

Kruse Petersen har meddelt sin ønskede afgang til transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V), og han ser den kommende generalforsamling som et passende tidspunkt at træde tilbage.

Henning Kruse Petersen indtrådte i koncernens bestyrelse i 2004. Han er tidligere formand for Finansiel Stabilitet, og han sidder i en række bestyrelser i det danske erhvervsliv.

Blandt andet er han formand for Santa Fe Group, tidl. ØK og C.W. Obel.  

For nylig meddelte også den administrerende direktør, Leo Larsen, at han fratræder sin stilling. Det sker per 30. juni 2016.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Pleasure anbefaler

Seneste karriere nyheder