Pleasure

Karriere Af
Opdateret 11.23 - Trygs højtprofilerede topchef, Stine Bosse, forlader sin stilling. Hun vil have tid til andre opgaver og bestyrelsesarbejde.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse. Endnu er der ingen afløser fundet.

"Jeg er sikker på, at kolleger og medarbejdere vil modtage denne beslutning med samme beklagelse som jeg, og vi ønsker Stine held og lykke. Bestyrelsen vil onsdag formiddag drøfte det videre forløb, hvorefter der vil blive meddelt nærmere," siger Mikael Olufsen, bestyrelsesformand, i en fondsbørsmeddelelse.

Stine Bosse har været ansat siden 1987, og har siden 2003 været koncernchef.

Stine Bosse har i flere år været kendt som en af de mest succesrige erhvervsledere, der også har haft en social og engageret profil på andre fronter.

"Det er efter grundig overvejelse, jeg er kommet frem til min beslutning. Jeg ønsker at have mere tid til andre opgaver i fremtiden og til min familie. Jeg har gennem de seneste år fået mange henvendelser om at deltage i bestyrelsesarbejde, og det vil jeg nu gerne have mere tid til. Tryg har fået det bedste af mig i mange år, og jeg har haft det privilegium at stå i spidsen for en helt fantastisk virksomhed," siger Stine Bosse i en meddelelse.

Formand erklærer respekt for Stine Bosses beslutning.

"Stine Bosse har gennem årene som koncernchef i Tryg leveret flotte resultater," tilføjer han.

Stine Bosse lå i 2010 ifølge Direkt på en 22. plads for de mest magtfulde erhvervskvinder på Financial Times top 50.

Følg Børsen eller Del artikel