iPad 3 rygtes klar til marts
iPad2 bliver snart overhalet - men bliver det en iPad3 eller iPad 2S
Foto: Scanpix
Godt nyt for Apple-fans: iPad2 styrer mod forældelse og erstattes ifølge flere uafhængige kilder af en 3'er i næste måned. Især skærmen vil være mærkbart forbedret.

Ifølge Bloomberg bliver den nye iPad en version med højopløselig skærm i en kvalitet, som vil få de tidligere versioner til at fremstå som decideret grynede. Rygterne siger, at skærmen bliver med en 2048 x 1536-pixel opløsning, hvilket er dobbelt op i forhold til den originale iPad og dens efterfølger.

Desuden vil den nye version køre med en hurtigere processor og være i stand til at følge med den næste generations trådløse netværk, skriver Bloomberg.

Apple selv vil endnu ikke kommentere det, man kalder "rygter" om fremtidige produkter. Ifølge Bloomberg satte fremstillingspartnerne i Asien dog allerede kul under produktionen af iPad3 i januar for i denne måned at komme helt op i omdrejning forud for en planlagt lancering i marts.

Tim Cook, Apples nye topchef, vil bruge iPad3'eren til at verfe konkurrenterne af i kampen om det voksende marked for tablets, som Apple selv satte sig på for et par år siden efter iPad-debuten, men Amazon og Samsung siden har bevæget sig ind på.

Siden den første lancering i 2010 har iPad udviklet sig til en blockbuster af rang for Apple og overgås pt. kun af iPhone i evnen til at tjene penge til selskabet. Apple har solgt mere end 40 mio. iPads og derigennem hentes en omsætning på over 25 mia. dollar.

Læs mere om den ny iPad 3 på pleasure.dk.

Andre læser dette lige nu


Seneste IT nyheder

Pleasure anbefaler