Harlang er begæret konkurs - kan nu miste sin bestalling
Foto: Scanpix/Torkil Adsersen
Generelt Af
Den kontroversielle advokat Christian Harlang er nu blevet begæret konkurs af en af de fonde, som har millioner af kroner til gode. Det skriver netmediet finans.dk.

 "Jeg kan bekræfte, at fondens bestyrelse på vegne af Det Dansk-Franske Dampskibsselskabs Fond har begæret Christian Harlang og hans advokatfirma konkurs. Vi mener, det er den bedste måde at varetage fondens interesser," siger fondens formand Steen E. Christensen til finans.dk.

Og i morges besluttede Skifteretten i København så formelt at sætte gang i processen, så retten dermed har nikket ja til påstanden om, at Christian Harlang og hans advokatfirma er insolvent.

Hvis Harlang bliver erklæret konkurs, vil han også miste sin bestalling og dermed retten til at være advokat.

Christian Harlang har været meget i mediespalterne de seneste år, efter at han er idømt en stribe bøder i Advokatnævnet. Han er også blevet pålagt at betale millioner af kroner tilbage i salærer og honorarer, som han ifølge anklagerne har taget uretmæssigt hos klienter.

Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dansker jagter partnere til stabil kryptomønt

Det skal du vide om aktiemarkedet mandag

Mens du sov: Trump kalder EU en fjende af USA

Geranium mister kok - ramt af udlændingeregler: "Jeg tror ikke vi nødvendigvis havde haft vores stjerner uden den udenlandske arbejdskraft"

Ratingkæmpe: Hvidvaskskandale er regnet ind i vurdering af Danske Bank

Ekspert: Trumps møde med Putin kan signalere ny verdensorden

B&O-topchef om haltende salg: "Ikke alle kvartaler er ens"

Nykredit vil investere i veje og broer med penge fra ny milliardfond

Analytiker: Handelskrig kan ramme Danske Banks handelsindtægter