Det sker i dag: Rockwools toplinje kommer i fokus
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Generelt Af
Rockwool kommer med kvartalsrapport i dag. Spændingen er formentlig forduftet, idet selskabet allerede i sidste måned opjusterede og kom med et foreløbigt resultat. Selv om meget af spændingen omkring Rockwools første kvartal forsvandt sammen med aprils opjustering af ebit-marginen fra tidligere minimum 11 pct. til omkring 13 pct., så vil mange nok alligevel holde øje med forventningerne til toplinjen, som stadig er på 7-10 pct.

Novo-konkurrent

Møns Bank har også tal klar. Det samme har i udlandet medicinkæmpen Astrazeneca, som nogle måske bruger, når de vurderer danske Novo.

Update på kød-strategi

Danish Crown, et af de største danske selskaber, offentliggør halvårsmeddelelse. Da mange af ejerne, som leverer dyr, ikke er helt tilfredse med deres afregning, vil der nok være fokus på en update fra koncernchef Jais Valeur, som har sat gang i en strategi, der skal sikre ejerne en indtjening pænt over den, konkurrerende slagterier giver.

Dom i momskarrusel

 Østre Landsret afsiger dom i ankesag, hvor én i byretten blev dømt tre og et halvt års fængsel for momssvindel ved kyllingekød-handel samt bøde og betaling på Skat på ialt 42 mio. kr.

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Politiet måtte droppe en stor del af spektakulær OW Bunker-sag

Dette er Nordens pengemaskine - et dansk selskab slår alle

Rolls-Royce Cullinan bremser selv for zebraer og den slags

Hvis Italien går planken ud øges risikoen for at gældskrisen vækkes til live

Vancouver er mangfoldig og mageløs

Den nye Touareg kører som en stor Audi

"Mange spørger mig, hvorfor jeg ikke flytter til København"

Tre kulturoplevelser på Copenhagen Art Week

Kronik: Kan din virksomhed stå distancen?