Det sker i dag: Løfter Genmab sløret for salgsforventninger til 2018?
Genmab-topchef Jan van de Winkel.
Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Løfter Genmab sløret for salgsforventninger til 2018?

Når biotekselskabet Genmabs tochef Jan van de Winkel præsenterer årsrapporten for 2017 vil især selskabets forventninger til 2018 være i fokus. I januar offentliggjorde Genmabs partner Janssen sidste års salgstal for kræftmidlet Darzalex og opmærksomheden er rettet mod prognosen for i år.

Jyske Bank forventer et stærkt salg af Darzalex i 2018, som bl.a. er drevet af en øget markedsandel i USA. Regnskabet offentliggøres efter børslukketid.

Regnskab fra Arla


Mejerigiganten Arla med topchef Peder Tuborgh i spidsen offentliggør regnskab for 2017. I år har Arla skruet markant op for investeringerne og gennemfører i alt investering på tæt ved 4 mia. kr., inklusive 750 mio. kr., der sættes i ny teknologi og udvidet kapacitet i ingrediensforretningen.

For nylig købte mejerikoncernen det store britiske økomejeri Yeo Valley Dairies Limited, som ejer det stærkeste britiske brand på økologiske mejeriprodukter.

Centralbank og kryptovaluta

Børsen Play får onsdag eftermiddag besøg af Ole Bjerg, lektor på CBS. Han mener, at centralbanker – herunder også Nationalbanken – kan skabe deres egen kryptovaluta, som bl.a. den svenske centralbank overvejer. 


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dansk reaktion på global handelskrig: C25 åbner med et fald på 1,2 pct

Investeringsrådgiver: Hold krudtet tørt

Stor velsmag på cottagen i Klampenborg

Anne Marie Vessel Schlüter: "Det handler ikke om alder"

Dansk delebilskoncept ruller ud verdens hovedstad for elbiler

Novo Nordisk får godkendt guldhåb i Japan

Aktieanalysechef: Turbulens i vente - her er mit råd til danske investorer

Handelskrig mellem USA og Kina kan ramme danske rederier

Nordea efter aktietæsk i Asien: Vær klar til fald i Europa