Det sker i dag: Løfter Genmab sløret for salgsforventninger til 2018?
Genmab-topchef Jan van de Winkel.
Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Generelt Af
Løfter Genmab sløret for salgsforventninger til 2018?

Når biotekselskabet Genmabs tochef Jan van de Winkel præsenterer årsrapporten for 2017 vil især selskabets forventninger til 2018 være i fokus. I januar offentliggjorde Genmabs partner Janssen sidste års salgstal for kræftmidlet Darzalex og opmærksomheden er rettet mod prognosen for i år.

Jyske Bank forventer et stærkt salg af Darzalex i 2018, som bl.a. er drevet af en øget markedsandel i USA. Regnskabet offentliggøres efter børslukketid.

Regnskab fra Arla


Mejerigiganten Arla med topchef Peder Tuborgh i spidsen offentliggør regnskab for 2017. I år har Arla skruet markant op for investeringerne og gennemfører i alt investering på tæt ved 4 mia. kr., inklusive 750 mio. kr., der sættes i ny teknologi og udvidet kapacitet i ingrediensforretningen.

For nylig købte mejerikoncernen det store britiske økomejeri Yeo Valley Dairies Limited, som ejer det stærkeste britiske brand på økologiske mejeriprodukter.

Centralbank og kryptovaluta

Børsen Play får onsdag eftermiddag besøg af Ole Bjerg, lektor på CBS. Han mener, at centralbanker – herunder også Nationalbanken – kan skabe deres egen kryptovaluta, som bl.a. den svenske centralbank overvejer. 

Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Goboat-drengene bader i succes: Vil være førende i hele verden

JP Morgan: Selv det negative scenarie ser godt ud for Genmab

Novo Nordisk kombinationsmiddel slår rivaler i nyt forsøg

Nye takster: 11.500 kr. for at køre for stærkt i Frankrig

Den folkelige Volvo er tilbage

Tre ud af fire danske medicinalchefer er bekymret for prispres

Skynd dig at oplev Kroatiens uopdagede ø

Afkast på flere hundrede procent? Det har ejerlejligheder leveret siden 1992

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer