Det skriver medierne: Danish Crown køber polske Gzella Meat Group
Foto: Scanpix/ Liselotte Sabroe
Generelt Af

Jyllands-Posten Erhverv 

Carlsberg føjer marketingschef til topledelsen 


Carlsberg udvider topledelsen fra seks medlemmer til syv efter, at virksomhedens marketingsdirektør, Jessica Spence, har fået en fast plads i toppen.

TDC: Pensionsopsparerne kan forventet stort afkast efter køb

Opkøbet af TDC skal give et tocifret afkast til de danske pensionsopsparere, det vurderer køberkonsortiet bestående af tre danske pensionsselskaber og den australske kapitalfond Macquarie (Forside + side 4-5)

Danish Crown køber polske Gzella Meat Group 

Slagterivirksomheden Danish Crown har opkøbt et polsk fødevareselskab Gzella Meat Group, der har 1000 ansatte, 280 butikker og omsætter for en milliard. 


Berlingske Business 

TDC får købstilbud på 40 mia. kr. 


TDC opgiver sin drøm om at blive et stort mediehus med egen TV-produktion, efter at konsortiet, bestående af tre danske pensionskasser og den australske kapitalfond Macquaire, kommer med et købstilbud på 40 milliarder til TDC. 

Templafy rejser kapital og vil fordoble medarbejderstab

Det danske IT-selskab Templafy, der fremstiller skabeloner til virksomheder på global plan, har rejst 100 mio. kr. i kapitalt internationalt, der skal være med til at styrke selskabets internationale satsning og fordoble medarbejdertallet i København i år. 

Nordea Liv & Pension vil erobre nye kunder 

Nordea Liv & Pension lægger op til kamp om de danske pensionskunder og vil blandt andet lokke kunderne med en kontantbonus, der kommer oven i det investeringsafkast, som kunderne ellers får.

Gode amerikanske årsregnskaber dæmper frygt for ny nedgang på aktiemarkedet 

Efter en uge hvor det amerikanske aktiemarked er gået op og ned, leverer de amerikanske selskaber overraskende gode årsregnskaber og sætter derved en dæmper på uroen på aktiemarkedet. 

Børsen 

Pandora er på rette vej ifølge den amerikanske bank Citi


Ifølge den amerikanske storbank Citi kan smykkekoncernen Pandora være en interessant investering for investorer på længere sigt. 

Køleskabsvirksomheden Tefcold vil øge omsætningen 

Den familieejede virksomhed Tefcold, der sælger købeskabe, vil tjene mere end 35 mio. kr. og udvider derfor virksomheden til England, hvor den har opkøbt en engelsk køler- og fryservirksomhed.

Taxiselskaberne lægger 4974 lodder i puljen om 200 nye taxatilladelser

1362 virksomheder har indtil videre søgt om de 200 nye taxitilladelser, der trækkes lod om den 28. februar. Virksomhederne har i alt lagt 4974 lodder i puljen. 

Nordea: Onsdag bliver en afgørende dag for aktiemarkederne 

Ifølge Nordea kan onsdag blive en ny og afgørende dag for de amerikanske aktiemarkeder, og banken spår at inflationstallene, der bliver offentliggjort onsdag, kan skabe ny frygt på markedet. 
 

/ritzau/FINANS


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ny datalov koster virksomheder 8,1 milliarder

Mens du sov: Obama skriver kontrakt med Netflix

Investorer flygter fra Italien - euro er ramt

Søren Skous kroniske hovedpine

Stifter varmer op til salg af hurtigtvoksende it-selskab

Hans topsikrede bunkere vogter bitcoin for 10 milliarder dollar

Dette er Nordens pengemaskine - et dansk selskab slår alle

DF takker nej til minister om flere udlændinge i job

Køb en highspeed-tur og støt Børnecancerfonden