Det sker i dag: Hele verden zoomer ind på Esplanaden, når Mærsk kommer med regnskab
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mærsk kommer med årsregnskab

Hele verdens øjne vil fredag morgen være rettet mod Esplanaden i Danmark, hvor A.P. Møller-Mærsk fremlægger sit årsregnskab for 2017.

Det forgangne år har været særdeles udfordrende for Danmarks største virksomhed, hvor et omfattende hackerangreb, tab af markedsandele i Maersk Line og milliardstore nedskrivninger i bl.a. APM Terminals har stjålet overskrifter.

Samtidig har Mærsk dog i et marked med fragtrater under voldsomt pres efterladt sine konkurrenter i dønningen, når det handler om tilgang af nye skibe (tonnage) på verdenshavene. I løbet af det seneste år har Mærsk tilføjet 26,8 pct. mere tonnage til sin flåde, mens de nærmeste konkurrenter, MSC og CMA CGM, har udbygget sin kapacitet med hhv. 10,9 pct. og 18 pct.  

Deadline i Lyngby Boldklub


Spillerforeningen sendte sidste fredag et påkrav til Lyngby Boldklub. Her var kravet, at Superligaklubben senest tirsdag skulle udbetale løn til spillerne. Det blev tirsdag ændret til en opfordring fra spillerrådet i klubben og Spillerforeningen om at vente til fredag, da der fortsat var konkrete forhandlinger om at redde klubben.

Atea-sagen fortsætter


Retten i Glostrup fortsætter i dag den store straffesag om bestikkelse mod it-selskabet Atea og syv mænd. Det påståede udbytte var på cirka 1 mio. kr.

Nyregistrerede biler i januar

I dag kommer Danmarks Statistik med tal for nyregistrerede motorkøretøjer. Tallene er for januar 2018 og offentliggøres klokken 08.00.

Befolkningens udvikling

Danmarks Statistik kommer med tal for befolkningens udvikling

Postnord med årsregnskab

Postnord kommer i dag med årsregnskab.

Chemometec-regnskab

Chemometec A/S kommer i dag med årsregnskab.

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ny datalov koster virksomheder 8,1 milliarder

Investorer flygter fra Italien - euro er ramt

Søren Skous kroniske hovedpine

Stifter varmer op til salg af hurtigtvoksende it-selskab

Hans topsikrede bunkere vogter bitcoin for 10 milliarder dollar

Dette er Nordens pengemaskine - et dansk selskab slår alle

DF takker nej til minister om flere udlændinge i job

Køb en highspeed-tur og støt Børnecancerfonden

Eks-minister kræver fuld åbenhed i Dansk Flygtningehjælp: "Sidste år fyrede vi 12 for seksuelle overgreb. Det ligger på hjemmesiden"