Det sker i dag: Dansk og amerikansk gigant kommer med årsregnskab
Foto: Linda Kastrup / Scanpix
Generelt Af
Novo Nordisk årsregnskab
Det er store regnskabsdag og vi starter på toppen med Novo Nordisk. Selv om Novo vokser en smule, bliver det næppe muligt at se fremgangen målt i danske kroner, hvilket skyldes, at dollaren er svækket og det forventes at ramme selskabets toplinje i fjerde kvartal, og at udviklingen i 2018 i bedste fald tegner til at blive flad. Det viser en rundspørge blandt analytikere foretaget af Ritzau Estimates. Novo ventes godt nok at vise vækst - også i kroner - for sin diabetesforretning næste år, men salget i den biofarmaceutiske forretning vil være præget af tilbagegang i salget af blødermidlet Novoseven.

Coloplast kvartalsregnskab
En anden af de store spillere i den danske medicinalindustri Coloplast kommer med regnskab for 1. kvartal. Da Coloplast præsenterede årsregnskab blev aktien sendt ned med næsten 12 pct., da investorerne blev voldsomt skuffede over en nedjustering af de langsigtede indtjeningsforventninger. Så der er spænding om, hvad Coloplast kan levere den her gang.

Apple med årsregnskab
Apple kommer med regnskab for 2017. Der er pres på Iphone-salget, hvor forbrugerne synes Iphone X er for dyr. Det har betydet, at Apple har skåret voldsomt ned for produktionen.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


GE angriber Vestas og Siemens på havvind

Overrasket topchef: 2300 ansatte og ingen HR-afdeling

Mærsk-boss: "Jeg ved at markedet ikke er begejstret"

Nu skal de rige kommuners milliarder fordeles: Hovedstaden taber stort

Analytiker: 2018-prognosen er gedigen kanin op af hatten hos Genmab-boss - aktien vil stige

Niels Lunde: A.P. Møller-Mærsk famler sig ind i fremtiden

Regeringen stopper al olie- og gasjagt på land

Mueller har flere anklager mod Trumps tidligere rådgivere

Genmabs omsætning vokser 30 pct i 2017: Venter salg af Darzalex på 2-2,3 mia dollar i 2018