Det skriver medierne: Lego nødt til at tæmme den kinesiske drage
Foto: Scanpix
Generelt Af
Lego er nødt til at tæmme den kinesiske drage

Lego er tvunget til at få bedre fat i vækstmarkeder som Kina, for salget af legetøj svigter på de store markeder i Europa og Nordamerika. Men den nye kinesiske online-satsning er ualmindelig svær. Det skriver Finans.

Øretæve til danske svineproducenter

Efter et enkelt godt år i 2017 er de danske svineproducenter nu på vej mod en ny krise. Den seneste tid har prisen på svinekød været hastigt faldende, og ifølge nye prognoser kommer det til at trække blodrøde spor gennem landmændenes regnskaber. Det skriver Finans.


IT-investor skyder med skarpt på Nordea efter kaotisk børsdebut

Onsdag lykkedes det endelig for NPinvestor at komme på børsen, og trods et dyk i aktiekursen på 26 pct. er it-investor og storaktionær Erik Damgaard tilfreds. Men han kritiserer Nordea for de rodede aflysninger før jul. Det skriver Business.

Kristian Jensen: Naturligt at formanden i SAS bliver en dansker


Finansminister Kristian Jensen peger på, at nu hvor Fritz Schur er trådt tilbage som formand i SAS, så skal det være en anden dansker, der overtager posten som formand. Han begrunder det med, at de andre nationale ejere, Sverige og Norge, har meldt ud, at de vil ud af SAS, mens Danmark fastholder sin ejerandel i SAS. Det skriver Børsen.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Storinvestorer vil have Mærsk til at skifte kurs

Conte opgiver at danne regering i Italien

Købere af nybyggeri risikerer skattebombe

Ominto købte firma for vildt beløb: Nu er de ansatte fyret

CIP-udbrydernes USA-sejr bringer kommende Ørsted-bud i fare

Netcompany-stiftere rotter sig sammen før notering

Det holder seniorstrategen øje med mandag

Politiet beder nysgerrige blive væk fra hedebrand

Kommentar: Hvorfor finder vi os i, at skønhedsindustrien taler grimt om vores hud?