Jysk søskendepars rejsebureau-succes får professionel formand
Vibeke Mejer styrter millioner på det rejsebureau, hun driver med broderen, Michael. Ny formand skal hjælpe med mere vækst
Foto: H. C. Jacobsen
Generelt Af
Søskendeparret Vibeke og Michael Mejers rejsebureau-succes, Adventuredk, har fået en professionel formand for sin bestyrelse. Målet er, at de senere års vækst kan fortsættes. Selskabet har i en lang række øget sit overskud hvert eneste år - senest fra 4,6 mio. kr. til 6,6 mio. kr. før skat

Den nye formand for selskabet, der har specialiseret sig i grupperejser for yngre mennesker, er Dion Eriksen, der har tjent sin egen formue på briller.

Dion Eriksen er medejer af en række virksomheder og købte i 2012 Pro Design International sammen med Erhvervsinvest. Tidligere har han selv ejet og drevet 35 Nyt Syn-optikerbutikker sammen med partneren Torben Boldsen.

Adventuredk er netop for femte gang blevet gazellevirksomhed i Børsens opgørelse over landets hurtigstvoksende selskaber.

Selskabet blev startet af Vibeke Mejer i broderens bilforretning i Herning, men ret hurtigt måtte broderen også gå ind i rejsebranchen for at hjælpe søsteren med de mange kunder.

Dion Eriksen tror, at hans egne iværksætter-erfaringer fra opbygning af kæden af optikerbutikker, kan bringes ind i Adventuredk.

Seneste væksttiltag i Adventuredk er et katalog rettet mod en lidtd ældre målgruppe på 28-35-årige. Det er ikke længere kun de helt unge, som rejser ud i verden med rygsæk, og der er et vækstpotentiale, mener rejsebureauet.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Morten Helveg er overrasket over manglende erstatning

BankNordik om handelskrig: Amerikanske aktier kan blive den helt store vinder

MT Højgaard overhalet af italienere i stort hospitalsprojekt

Pensionskæmper presses til enighed: Skal sætte grænser for risiko ved investeringer

Mærsk: Rater bakker for fjerde uge i træk

EU og flere store lande rejser kritik af USA i WTO

Kongressen kalder Zuckerberg til møde

Lille dansk aktie steget knap 200 pct i år - direktøren tror på ny fordobling

Dansk bestyrelsesdronning bliver ny næstformand i Volvo