Jysk søskendepars rejsebureau-succes får professionel formand
Vibeke Mejer styrter millioner på det rejsebureau, hun driver med broderen, Michael. Ny formand skal hjælpe med mere vækst
Foto: H. C. Jacobsen
Generelt Af
Søskendeparret Vibeke og Michael Mejers rejsebureau-succes, Adventuredk, har fået en professionel formand for sin bestyrelse. Målet er, at de senere års vækst kan fortsættes. Selskabet har i en lang række øget sit overskud hvert eneste år - senest fra 4,6 mio. kr. til 6,6 mio. kr. før skat

Den nye formand for selskabet, der har specialiseret sig i grupperejser for yngre mennesker, er Dion Eriksen, der har tjent sin egen formue på briller.

Dion Eriksen er medejer af en række virksomheder og købte i 2012 Pro Design International sammen med Erhvervsinvest. Tidligere har han selv ejet og drevet 35 Nyt Syn-optikerbutikker sammen med partneren Torben Boldsen.

Adventuredk er netop for femte gang blevet gazellevirksomhed i Børsens opgørelse over landets hurtigstvoksende selskaber.

Selskabet blev startet af Vibeke Mejer i broderens bilforretning i Herning, men ret hurtigt måtte broderen også gå ind i rejsebranchen for at hjælpe søsteren med de mange kunder.

Dion Eriksen tror, at hans egne iværksætter-erfaringer fra opbygning af kæden af optikerbutikker, kan bringes ind i Adventuredk.

Seneste væksttiltag i Adventuredk er et katalog rettet mod en lidtd ældre målgruppe på 28-35-årige. Det er ikke længere kun de helt unge, som rejser ud i verden med rygsæk, og der er et vækstpotentiale, mener rejsebureauet.

Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Unge sætter pengene i mursten: Tre grunde til de gør, som de gør

Unge sætter pengene i mursten: Tre grunde til de gør, som de gør

Velux i polsk retssag: "Det har da været ubehageligt at opleve, hvor langt en konkurrent har været klar til at gå, for at hænge Velux ud"

Topchef: Jeg ville ikke ønske at blive valgt på en kvindekvote

Nordea: Svensk fagforbund skifter bank efter hovedsædeflytning til Finland

Dagrofa hyrer 44-årig Arla-boss som ny topchef: Skal udviske år med enorme underskud

Teknisk analyse: To aktier du skal købe og to du skal sælge

Novo Nordisk indgår forskningssamarbejde inden for fedme og diabetes

Begge Mærsk-aktier nede med over 3 pct.: "Der blev virkelig sat tryk på kedlerne her i nat"