Jysk søskendepars rejsebureau-succes får professionel formand
Vibeke Mejer styrter millioner på det rejsebureau, hun driver med broderen, Michael. Ny formand skal hjælpe med mere vækst
Foto: H. C. Jacobsen
Generelt Af
Søskendeparret Vibeke og Michael Mejers rejsebureau-succes, Adventuredk, har fået en professionel formand for sin bestyrelse. Målet er, at de senere års vækst kan fortsættes. Selskabet har i en lang række øget sit overskud hvert eneste år - senest fra 4,6 mio. kr. til 6,6 mio. kr. før skat

Den nye formand for selskabet, der har specialiseret sig i grupperejser for yngre mennesker, er Dion Eriksen, der har tjent sin egen formue på briller.

Dion Eriksen er medejer af en række virksomheder og købte i 2012 Pro Design International sammen med Erhvervsinvest. Tidligere har han selv ejet og drevet 35 Nyt Syn-optikerbutikker sammen med partneren Torben Boldsen.

Adventuredk er netop for femte gang blevet gazellevirksomhed i Børsens opgørelse over landets hurtigstvoksende selskaber.

Selskabet blev startet af Vibeke Mejer i broderens bilforretning i Herning, men ret hurtigt måtte broderen også gå ind i rejsebranchen for at hjælpe søsteren med de mange kunder.

Dion Eriksen tror, at hans egne iværksætter-erfaringer fra opbygning af kæden af optikerbutikker, kan bringes ind i Adventuredk.

Seneste væksttiltag i Adventuredk er et katalog rettet mod en lidtd ældre målgruppe på 28-35-årige. Det er ikke længere kun de helt unge, som rejser ud i verden med rygsæk, og der er et vækstpotentiale, mener rejsebureauet.
Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Analyse: Det var på tide, Peder Tuborgh

Kristian Jensen efter Schurs afgang: Naturligt med dansk formand i SAS

Novo Nordisk vover pelsen: Løfter pris på insulin i USA

DF-ordfører skyder tilbage på overvismand: "Sikke noget vrøvl" og "hold nu op"

Erik Damgaards børsbaby får kurssmæk på første handelsdag

Pandora ledte an i C25 på positiv dag

Quiz: Russiagate, atomknapper og løgne - test din viden om Trumps første år

Guldboss jubler mens Bitcoin falder: "I går var en allerhelvedes sindssyg dag"

Overvismand raser over udflytning: Det truer vores rolle som økonomisk vagthund