Det sker i dag: Sidste rentemøde med Janet Yellen
Foto: Scanpix
Generelt Af
Yellens sidste rentemøde

Den amerikanske centralbank Federal Reserves rentemøde, der slutter onsdag med en melding om renteniveauet fremadrettet, er det sidste med Janet Yellen, 71 år, for bordenden.

Alle venter, at Yellen i aften meddeler, at renten sættes op med et kvart point til 1,50 pct. Det vil i givet fald være den tredje forhøjelse i år.

Iagttagere er mere usikre på hvornår de næste renteforhøjelser kommer, bl. a. fordi præsident Trump har en skattereform på vej. Den vurderes over ti år at øge den amerikanske statsgæld med ikke mindre end 1500 mia. dollar.

Bestikkelse

Den omfattende straffesag om bestikkelse i it-selskabet Atea fortsætter i dag i retten i Glostrup. Det er den, hvor der angiveligt optræder gaver i form af rejser til Formel 1 løb i Dubai.

Brexit igen-igen

Europa-Parlamentet diskuterer i dag om, der er opnået tilstrækkelige fremskridt i første fase af brexit-forhandlingerne til at EU kan gå videre i forhandlingerne.

Tal fra nær og fjern

Danmarks Statistik har samlet tal for beskæftigelsen for lønmodtagere i tredje kvartal og for beskæftigelsen i den offentlige forvaltning og service. I både Tyskland og USA kommer der i dag tal for forbrugerporisernes udvikling i november.


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Happy Helper fik kurshug efter børsdebut

Bagmandspolitiet: "Det er tydeligt, at Johan Schlüter dækker over en ubehagelig sandhed"

C25 på vej mod stærk torsdag med Ørsted i toppen - få analysen her

Lars Ellehave dropper Norge og bliver ny chef for danske velhaverkunder

Ingen ministre kendte tallet: Her er prisen på VLAKs energiudspil

Sådan undgår du at blive snydt med sæsonleasing

Skår i glæden til Happy Helper på første børsdag: Aktien nede med 13 pct

Per Hansen: Derfor falder Happy Helper med 12,5 pct. på sin første dag

It-kæmpe på rov i Danmark: Køber dansk konsulenthus