Det sker i dag: Sidste rentemøde med Janet Yellen
Foto: Scanpix
Generelt Af
Yellens sidste rentemøde

Den amerikanske centralbank Federal Reserves rentemøde, der slutter onsdag med en melding om renteniveauet fremadrettet, er det sidste med Janet Yellen, 71 år, for bordenden.

Alle venter, at Yellen i aften meddeler, at renten sættes op med et kvart point til 1,50 pct. Det vil i givet fald være den tredje forhøjelse i år.

Iagttagere er mere usikre på hvornår de næste renteforhøjelser kommer, bl. a. fordi præsident Trump har en skattereform på vej. Den vurderes over ti år at øge den amerikanske statsgæld med ikke mindre end 1500 mia. dollar.

Bestikkelse

Den omfattende straffesag om bestikkelse i it-selskabet Atea fortsætter i dag i retten i Glostrup. Det er den, hvor der angiveligt optræder gaver i form af rejser til Formel 1 løb i Dubai.

Brexit igen-igen

Europa-Parlamentet diskuterer i dag om, der er opnået tilstrækkelige fremskridt i første fase af brexit-forhandlingerne til at EU kan gå videre i forhandlingerne.

Tal fra nær og fjern

Danmarks Statistik har samlet tal for beskæftigelsen for lønmodtagere i tredje kvartal og for beskæftigelsen i den offentlige forvaltning og service. I både Tyskland og USA kommer der i dag tal for forbrugerporisernes udvikling i november.

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Nina Smith: "Det er meget uheldigt, at fokusset på at øge væksten ser ud til at være ved at forsvinde"

Drama bag kulisserne i jysk flyfamilie: "Nu går han sgu for vidt"

Aktie-overblik: Børshuse skubber Chr. Hansen og Novo til tops

Nordnet: Novo Nordisk 11 mia mere værd efter børsåbning

Oplev hverdagsobjekter blive til kunst eller få et skud sommervibes i Pumpehuset

Verden rundt: Uber-stifter scorer kassen - Amazon vil skabe flere jobs

Grød-ejer udskyder udlandet: "Jeg har været ekstremt naiv"

Børsen mener: Udflytning af vismænd er en ommer

Politisk tvivl om fremtid for uddeling af breve