Det sker i dag: Medvind på SAS' marked
Foto: Vibeke Toft/Scanpix
Generelt Af
Tidligt SAS-regnskab
 Luftfartsselskabet SAS, som den danske stat er medejer af, kommer fra morgenstunden med årsregnskab. Selskabet overraskede i september mange investorer og analytikere ved efter tredje kvartal at præsentere de bedste tal i lange tider. SAS opjusterede og venter at årsresultatet i 2016/17 bliver bedre end de 939 mio. skr., som stod på bundlinjen før skat efter 2015/16., og siden har der været mange tegn på, at der er medvind i selskabets sektor, hvor flere konkurser giver bedre plads til de andre aktører. SAS præsenterer sin årsrapport i hovedsædet i Stockholm.

Passagertal fra København
 Samtidig med SAS' tal melder en af de store SAS-lufthavne, Kastrup, ud med sine trafiktal - antallet af starter og landinger samt antal rejsende - i november.

Tæppe-halvår
Egetæpper, der er en af de største nordeuropæiske tæppeproducenter, er klar med halvårstal. Efter første kvartal fastholdt selskabet sine helårsforventninger, som lover en omsætning på 1,15-1,225 mia. kr., og et driftsresultat (ebit) på 7-8 pct. heraf. I første kvartal realiserede Egetæpper dog en ebit-margin på 9 pct.

Fisk på bordet
Der er fisk – eller i hvert fald fiskekvoter – på bordet ved fiskeriministrenes rådsmøde i Bruxelles. Ministrene skal fastlægge kvoter for, hvad fiskerne må fange næste år.


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Restaurant Geranium holder placering som verdens nummer 19

Polaris køber Prodata efter vækstboom

Aktier: Trumps handelskrig sender aktierne i dybet på Wall Street

Arving gør klar til at overtage roret i mæglergigant

Børsen mener: Hvem kan sige nej til et politisk Kinderæg

Ekspert: USA's handelskrig bliver langvarig

Biotekkomet stiger 40 pct efter gennembrud i kamp mod dødelig muskelsygdom

Har Danmark verdens bedste restaurant? Det bliver afgjort i aften

Analyse: Per Banks store plastikoperation