Det sker i dag: Medvind på SAS' marked
Foto: Vibeke Toft/Scanpix
Generelt Af
Tidligt SAS-regnskab
 Luftfartsselskabet SAS, som den danske stat er medejer af, kommer fra morgenstunden med årsregnskab. Selskabet overraskede i september mange investorer og analytikere ved efter tredje kvartal at præsentere de bedste tal i lange tider. SAS opjusterede og venter at årsresultatet i 2016/17 bliver bedre end de 939 mio. skr., som stod på bundlinjen før skat efter 2015/16., og siden har der været mange tegn på, at der er medvind i selskabets sektor, hvor flere konkurser giver bedre plads til de andre aktører. SAS præsenterer sin årsrapport i hovedsædet i Stockholm.

Passagertal fra København
 Samtidig med SAS' tal melder en af de store SAS-lufthavne, Kastrup, ud med sine trafiktal - antallet af starter og landinger samt antal rejsende - i november.

Tæppe-halvår
Egetæpper, der er en af de største nordeuropæiske tæppeproducenter, er klar med halvårstal. Efter første kvartal fastholdt selskabet sine helårsforventninger, som lover en omsætning på 1,15-1,225 mia. kr., og et driftsresultat (ebit) på 7-8 pct. heraf. I første kvartal realiserede Egetæpper dog en ebit-margin på 9 pct.

Fisk på bordet
Der er fisk – eller i hvert fald fiskekvoter – på bordet ved fiskeriministrenes rådsmøde i Bruxelles. Ministrene skal fastlægge kvoter for, hvad fiskerne må fange næste år.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Løkke: Digital skat stort problem for statskassen

Trump lægger 60 mia dollar i told på kinesiske varer

Løkke sarkastisk overfor Zuckerbergs undskyldning

Kina har et nukleart våben

Ny Novo Nordisk-formand: Når Åge Hareide tør, så tør jeg også

Pensionskæmper presses til enighed: Skal sætte grænser for risiko ved investeringer

Dansk pengetank overvejer at sortliste Facebook efter dataskandale

Trump vil ramme Kina med toldmur - Europa går foreløbig fri

Tyskland bekræfter Femerns forsinkelse