Det sker i dag: Medvind på SAS' marked
Foto: Vibeke Toft/Scanpix
Generelt Af
Tidligt SAS-regnskab
 Luftfartsselskabet SAS, som den danske stat er medejer af, kommer fra morgenstunden med årsregnskab. Selskabet overraskede i september mange investorer og analytikere ved efter tredje kvartal at præsentere de bedste tal i lange tider. SAS opjusterede og venter at årsresultatet i 2016/17 bliver bedre end de 939 mio. skr., som stod på bundlinjen før skat efter 2015/16., og siden har der været mange tegn på, at der er medvind i selskabets sektor, hvor flere konkurser giver bedre plads til de andre aktører. SAS præsenterer sin årsrapport i hovedsædet i Stockholm.

Passagertal fra København
 Samtidig med SAS' tal melder en af de store SAS-lufthavne, Kastrup, ud med sine trafiktal - antallet af starter og landinger samt antal rejsende - i november.

Tæppe-halvår
Egetæpper, der er en af de største nordeuropæiske tæppeproducenter, er klar med halvårstal. Efter første kvartal fastholdt selskabet sine helårsforventninger, som lover en omsætning på 1,15-1,225 mia. kr., og et driftsresultat (ebit) på 7-8 pct. heraf. I første kvartal realiserede Egetæpper dog en ebit-margin på 9 pct.

Fisk på bordet
Der er fisk – eller i hvert fald fiskekvoter – på bordet ved fiskeriministrenes rådsmøde i Bruxelles. Ministrene skal fastlægge kvoter for, hvad fiskerne må fange næste år.

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Analyse: Det var på tide, Peder Tuborgh

Kristian Jensen efter Schurs afgang: Naturligt med dansk formand i SAS

Novo Nordisk vover pelsen: Løfter pris på insulin i USA

DF-ordfører skyder tilbage på overvismand: "Sikke noget vrøvl" og "hold nu op"

Erik Damgaards børsbaby får kurssmæk på første handelsdag

Pandora ledte an i C25 på positiv dag

Quiz: Russiagate, atomknapper og løgne - test din viden om Trumps første år

Guldboss jubler mens Bitcoin falder: "I går var en allerhelvedes sindssyg dag"

Overvismand raser over udflytning: Det truer vores rolle som økonomisk vagthund