Det skriver medierne: Danskere sparer ikke op til pensionen
Danskerne sparer ikke nok op til pensionen, mener ATP.
Foto: Torben Christensen/scanpix
Generelt Af
Børsen

Landbrugsformand vil have en plan b til Nykredit-notering

Repræsentantskabsmedlem og formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild advarer direkte mod at børsnotere Nykredit uden at have undersøgt alternativer. Læs historien her.

Postnord tror på lys fremtid i Danmark

Peter Kjær Jensen, der er administrerende direktør i Postnords danske afdeling, tror på, at det danske postvæsen går en lys fremtid i møde efter regnskabet for tredje kvartal er blevet offentliggjort. Læs den her.

Det sociale medie List101 vil udfordre Facebook og Snapchat

Et nyt socialt medie List101, der er skabt af den danske datingiværksætter Robert Hintze, vil udfordre de eksisterende sociale medier, der dominerer branchen, heriblandt Facebook og Snapchat. Læs her.

Biotechnologies tester det danske marked

Det danske biotekselskab Biotechnologies, som er stiftet af tidligere ansatte fra selskabet Pharmexa, ønsker at skifte den svenske børsnotering, som skete i 2016, ud med en dansk. Hele historien her.


Jyllands-Posten Erhverv

Danske hoteller får rekordoverskud i 2017

Den danske hotelbranche går frem i 2017 med et samlet rekordoverskud på over 2 mia. kr., hvilket er en fordobling af overskuddet fra sidste år.

Egmont vil investere i bloggere

Egmonts administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen, mener, at blogger- og influencer-området kan blive det store vækstområde i fremtiden og vil derfor gå ind på markedet. 

Ny præsident for World Economic Forum er udpeget


Norsk toppolitiker Børge Brende er blevet udnævnt til at blive den nye præsident for World Economic Forum, hvor han dermed vil blive den højest placerede i organisationen efter grundlægger og administrerende bestyrelsesformand, professor Klaus Schwab.


Berlingske Business

Nordea satser stort på digitalisering

Chef i Nordea Casper von Koskull satser stort på digitalisering som en del af bankens fremtid og udtaler, at alt banken udvikler i fremtiden skal først og fremmest kunne fungere på mobiltelefoner.

Danskere sætter ikke penge til side til pension

Ifølge nye tal fra ATP sætter lønmodtagere slet ikke eller kun i meget begrænset omfang penge til side til deres pension.

Hvidvask-sagen har konsekvenser for indblandet bankmand


Hvidvask-sagen, hvor millioner af kroner fra diktaturet i Aserbajdsjan gik gennem Danske Bank til den magtfulde bulgarer Kalin Mitrev, koster ham pladsen ved bordet, når beslutninger om internationale banklån til projekter i Aserbajdsjan skal træffes.


Vil du prøve at få nyheder på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Stausholms bratte exit sår tvivl om Mærsk-kurs

Mens du sov: Donald Trump vil opbygge handelsbarrierer mod Kina

Anders Dam vil sælge i markedet hvis opkøb afvises

Amazon overhaler Google som næstmest værdifulde selskab i USA

Nasdaq: Volatilitet er godt for investorerne

Det skal du vide om aktiemarkedet onsdag

Analytiker: Norwegians indtjening er kollapset

Mio-byggeri på Amager skal huse ansatte fra hele verden

Storstrejke kan ramme flytrafikken i Danmark