Det skriver medierne: Novo overhalet af rival i USA
Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen
BERLINGSKE BUSINESS

Amerikansk prisbasker springer forbi Novos top-insulin


En benhård kamp på det amerikanske insulinmarked gør livet svært for Novos top-insulin, Tresiba, der nu målt i volumen bliver overhalet af et kopiprodukt fra rivalen Eli Lilly. Novo Nordisk har vanskeligt ved at forklare, hvad det særlige er ved selskabets nyeste insulinhåb, lyder det fra analytiker. (Side 6)

Generation Z skal gøre Carlsberg til en digital vinder


Der er brug for et digitalt temposkift i Carlsberg, siger topchef Cees 't Hart, der nu vil samle bryggeriets unge, digitalt indfødte talenter i et superteam sammen med topledelsen. (Forside, side 4-5)

BØRSEN

Trængt Top-Toy skifter ud i topledelsen


Legetøjsgiganten Top-Toy kæmper hårdt for at komme tilbage på sporet efter dårlige resultater. Den seneste tid er der rykket markant rundt blandt ledelsen. (Forside, side 6-7)

Kommende Nets-ejer vil holde på Bo Nilsson

Den formentlig kommende ejer i Nets, kapitalfonden Hellman & Friedman, håber på at kunne holde på Nets' topchef, Bo Nilsson. (Side 8)

Nationalbanken: Bitcoins ligner glasperler

Bitcoins er mangedoblet i år, men flere storbanker advarer om både spekulative bobler og direkte svindel. Bitcoin er siden begyndelsen af året steget fra godt 1000 dollar til knap 6000 dollar. (Side 20-21)

JYLLANDS-POSTEN

Genmab løfter biotek

De danske biotekselskaber er i klar fremgang, og det skyldes ikke mindst fyrtårnet Genmab, der har været på ét stort succestogt. (Forside, side 6-7)

Abe er klar med ny benzin til Japans økonomi


Alle forventer mere Abenomics efter Shinzo Abes sejr i søndags. Men det er langtfra sikkert, at dette vil have den ønskede effekt. Imens trækker skyerne op i horisonten. (Side 14)


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Søren Skou sender Mærsk på en ny hestekur

USA: Kurstæsk til Walmart efter regnskabsskuffelse

Overskud vokset 1200 pct på et år: Kundeloyalitet skaber guld på bundlinjen

Byggeriet misser store digitale gevinster

Saxo Bank-formand efter pludselig exit: Vil have tid til sit fintech-selskab

Hvor bor du? Her er de 10 rigeste postnumre i hovedstaden

Analyse: Hvor blev kunderne af, Frøsig?

Private investorer satser stort på Kåre Schultz og Teva

Alm. Brand udskifter Vestas i sin portefølje med konkurrentaktie