Det skriver medierne: Coop-formand kommer trængt direktør til undsætning
Coops bestyrelsesformand Lasse Bolander (til højre) kommer sin topchef, Peter Høgsted (til venstre), til undsætning, skriver Berlingske.
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Coop- formand står bag sin direktør trods massiv kritik 

Midt i en af Coops største interne kriser nogensinde kommer bestyrelsesformand Lasse Bolander nu sin topchef, Peter Høgsted, til undsætning. En række selvstændige brugsforeninger har mere end svært ved at sluge dele af den fremlagte strategi, som er præsenteret af topledelsen.

Tryg kan snart udbetale penge fra forsikringen på tre sekunder

Forsikringsselskabet Tryg vil inden længe forsøge at gøre forsikringsanmeldelser mindre trælse. Når kunderne anmelder en skade online, kan selskabet sætte robotter til at håndtere skadesbehandlingen, som ifølge topchef Morten Hübbe behandler hele skaden på tre sekunder.

Jyllands-Posten Erhverv

Vismænd giver regeringens pensionsforslag hård medfart

De Økonomiske Vismænd kritiserer regeringens pensionsforslag for at give skattelettelser til topskatteydere, selv om meningen tværtimod var at hjælpe lavtlønnede, som bliver ramt af de såkaldte samspilsproblemer.

Global dyst om danske tøjmærker 

Den danske modebranche kæmper med at tackle digitalisering og øget nethandel. Tættere samarbejde med giganter som Alibaba og Zalando vil øge tøjeksporten. (Side 4)

Danish crown vinder juridisk rivegilde over arvefjende 

De kuldsejlede fusionsforhandlinger mellem Slagterigiganterne Danish Crown og Tican udløste et juridisk efterspil, som nu er afgjort. Danish Crown vandt over konkurrenten i det pikante juridiske rivegilde.

Børsen
  

Nordea vil samle banker i krig mod hvidvask

Nordeas topchef, Casper von Koskull, inviterer nordiske banker til et tæt samarbejde mod hvidvask og terrorfinansiering. Bankerne bruger årligt milliarder af kroner på antihvidvask. Nordea-rivaler er klar til samarbejde. Hvidvask-tip fra banker er tredoblet på få år. 

Vestas-direktør forlader NKT - starter i Nilfisk

Vestas' administrerende direktør, svenske Anders Runevad, er trådt ud af bestyrelsen hos NKT, som har valgt tyske Andreas Nauen som afløser. Anders Runevad bliver i stedet en del af bestyrelsesholdet hos Nilfisk, som splittes fra NKT-koncernen og torsdag bliver selvstændigt børsnoteret. 
/ritzau/FINANSEr du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerSe dig for med biotek-papirer

Sponsoreret af
Investtech

Forsiden lige nu


Han har knækket koden til de japanske mænd

Så meget er Pandoras kursmål skrumpet det seneste år: Analytikere er trætte af manglende salgstal

33-årige Daniel Daugaard har ikke haft en fridag i to år: "Vi ramte det perfekte tidspunkt at starte"

Hedgefond i short-angreb efter skuffelser over Genmabs guldæg: "Det er et udtryk for kortsigtet usikkerhed"

Sådan får du den bedste skiferie

Helle Ib: Giftig politisk cocktail smager af nederlag til Løkke ved næste folketingsvalg

Chefundersøger i ny anklage: Sådan påvirkede russerne det amerikanske valg

Restauranter lokker med billig mad – tjener kassen på sodavand

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer