Det skriver medierne: Coop-formand kommer trængt direktør til undsætning
Coops bestyrelsesformand Lasse Bolander (til højre) kommer sin topchef, Peter Høgsted (til venstre), til undsætning, skriver Berlingske.
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Coop- formand står bag sin direktør trods massiv kritik 

Midt i en af Coops største interne kriser nogensinde kommer bestyrelsesformand Lasse Bolander nu sin topchef, Peter Høgsted, til undsætning. En række selvstændige brugsforeninger har mere end svært ved at sluge dele af den fremlagte strategi, som er præsenteret af topledelsen.

Tryg kan snart udbetale penge fra forsikringen på tre sekunder

Forsikringsselskabet Tryg vil inden længe forsøge at gøre forsikringsanmeldelser mindre trælse. Når kunderne anmelder en skade online, kan selskabet sætte robotter til at håndtere skadesbehandlingen, som ifølge topchef Morten Hübbe behandler hele skaden på tre sekunder.

Jyllands-Posten Erhverv

Vismænd giver regeringens pensionsforslag hård medfart

De Økonomiske Vismænd kritiserer regeringens pensionsforslag for at give skattelettelser til topskatteydere, selv om meningen tværtimod var at hjælpe lavtlønnede, som bliver ramt af de såkaldte samspilsproblemer.

Global dyst om danske tøjmærker 

Den danske modebranche kæmper med at tackle digitalisering og øget nethandel. Tættere samarbejde med giganter som Alibaba og Zalando vil øge tøjeksporten. (Side 4)

Danish crown vinder juridisk rivegilde over arvefjende 

De kuldsejlede fusionsforhandlinger mellem Slagterigiganterne Danish Crown og Tican udløste et juridisk efterspil, som nu er afgjort. Danish Crown vandt over konkurrenten i det pikante juridiske rivegilde.

Børsen
  

Nordea vil samle banker i krig mod hvidvask

Nordeas topchef, Casper von Koskull, inviterer nordiske banker til et tæt samarbejde mod hvidvask og terrorfinansiering. Bankerne bruger årligt milliarder af kroner på antihvidvask. Nordea-rivaler er klar til samarbejde. Hvidvask-tip fra banker er tredoblet på få år. 

Vestas-direktør forlader NKT - starter i Nilfisk

Vestas' administrerende direktør, svenske Anders Runevad, er trådt ud af bestyrelsen hos NKT, som har valgt tyske Andreas Nauen som afløser. Anders Runevad bliver i stedet en del af bestyrelsesholdet hos Nilfisk, som splittes fra NKT-koncernen og torsdag bliver selvstændigt børsnoteret. 
/ritzau/FINANS


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerMini MBA: Klassens frække dreng er blevet mainstream

Sponsoreret af
Aros Business Academy

Forsiden lige nu


"Chokerende tal" om dybe fald i bankaktier

Det skriver medierne: Novo-topchef vil kaste nogle håndgranater

Før markedet åbner: Unibrew-aktien kan stige efter opjustering

Tag til Sankt Hans-fejring med masser af musik

Mens du sov: Handelsuro sender flere aktieindeks i rødt

Overblik: EU's toldhammer rammer disse amerikanske varer

EU: Grækenlands gældskrise er et afsluttet kapitel

Analyse: Mette Maix' mesterlige mirakelkur

Råvarer: Opec vil øge produktionen af olietønder