Det skriver medierne: Lego er Danmarks stærkeste brand
Foto: Scanpix
Generelt Af
Berlingske Business

Danske Bank blandet ind i sag med våbenhandler

En del af de mistænkelige pengestrømme gennem Danske Bank i hvidvasksag kom fra den russiske stats våbeneksportør, der blandt andet solgte våben til regimet i Aserbajdsjan. Betalingerne vækker mistanke om returkommission, mener eksperter. (Forside, side 4)

Kinesisk turbolader i Novo Nordisks direktion

Novo Nordisks nye koncerndirektør for den kommercielle strategi tager, efter godt to år som øverste ansvarlige for den komplekse kinesiske forretning, vækstmodellen med til koncerndirektionen for at eksekvere nye strategiske målsætninger. (Side 11)

Jyllands-Posten Erhverv

Spekulanter har tjent næsten 1 mia kr på Pandora

En række hedgefonde har efter et kraftigt kursfald på papiret tilsammen tjent næsten 1 mia. kr. på at satse på kursfald i Pandora-aktien i løbet af 2017. (Side 4)

A. P. Møller Holding vil investere i helt nye selskaber

Mens A.P. Møller-Mærsk er i færd med at fokusere mere og mere snævert, skal det bagvedliggende A.P. Møller Holding på helt anden vis sprede sine investeringer. Holdingselskabet skal både kunne begå sig i forskellige brancher, på forskellige kontinenter og i forskellige vægtklasser. (Side 8)

Lego er eneste danske navn blandt verdens stærkeste brands

Lego er endnu en gang eneste danske virksomhed på listen over verdens stærkeste brands. Det skyldes Legos målrettede internationale branding, forklarer en ekspert. (Side 12)

Børsen:

Maersk Drilling på vej mod salg

Udsalget i Maersk Energy fortsætter på fuldt blus, og næste navn på auktionslisten er efter alt at dømme det kriseramte Maersk Drilling. Anonyme kilder oplyser til Bloomberg News, at Mærsk er i fremskredne forhandlinger med amerikanske Rowan om et salg. (Side 11)

Nets-konkurrenter byder et muligt indtog i Europa velkommen

Konkurrenter til Nets hilser dankortejeren velkommen på det europæiske marked, efter at kapitalfonden Hellman & Friedman mandag lagde et bud på 33,1 mia. kr. og luftede planer om at udvide Nets til resten af Europa. (Side 12)

/ritzau/FINANS

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Er du på Messenger? Nu kan du følge Børsen på Facebook Messenger og få de vigtigste nyheder hver morgen på hverdage. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Søren Skou sender Mærsk på en ny hestekur

USA: Kurstæsk til Walmart efter regnskabsskuffelse

Overskud vokset 1200 pct på et år: Kundeloyalitet skaber guld på bundlinjen

Byggeriet misser store digitale gevinster

Saxo Bank-formand efter pludselig exit: Vil have tid til sit fintech-selskab

Hvor bor du? Her er de 10 rigeste postnumre i hovedstaden

Analyse: Hvor blev kunderne af, Frøsig?

Private investorer satser stort på Kåre Schultz og Teva

Alm. Brand udskifter Vestas i sin portefølje med konkurrentaktie