Det skriver medierne: Var prisen på Maersk Tankers korrekt?
Foto: Edgar Su/Scanpix
Generelt Af
Jyllands-Posten erhverv

Aktionærer sår tvivl om prisen på Mærsks tankforretning

A.P. Møller-Mærsk sælger Maersk Tankers til sig selv. Men det er ikke god corporate governance, når Mærsk-koncernen lader sit eget holdingselskab overtage tankforretningen, lyder kritikken fra Dansk Aktionærforening. Og er 7,3 mia. kr. nu den rigtige pris, eller er den sat for lavt, spørger kritikere.

Stærk krone er dyr for medicinalindustrien

Den stærke krone koster dyrt for særligt danske medicinal- og medicoproducenter, hvor blandt andet Novo Nordisk, Genmab og Coloplast i 2017 har været påvirket af svækkelsen af den amerikanske, britiske og kinesiske valuta. 

Berlingske Business


Aktionærer ønsker mere åbenhed om Mærsk-handel

Med Mærsk-familiens køb af tankrederiet Maersk Tankers står aktionærerne forvirrede tilbage, mener Dansk Aktionærforening. Fra Mærsk lyder det, at prisen er fair.

Milliardrabatter fra Nykredit-ejer skal give Totalkredit fordel

I næste uge begynder de første kundekroner at optræde som rabatter hos Totalkreditkunderne. De billigere realkreditlån skal give Totalkredit flere kunder i butikken. Ekspert tvivler på effekten.

Børsen


Robert Uggla ser A.P. Møller Holding som startup


Mærsk-familiens pengetank, A.P. Møller Holding, kaster sig med købet af Maersk Tankers over et nyt forretningsben. Der skal opbygges helt nye forretninger, og på den måde ligner det en startup ifølge topchef Robert Uggla. Mærsk-investorer kræver transparens, mens analytiker påpeger, at svære frasalg mangler.

Dansk USA-noteret selskab trues med exit. 

Den danskstiftede internetvirksomhed Ominto, der blev løftet fra den lille OTC-børs til Nasdaq i New York, og som stadig er domineret af dansk bagland, kan ryge ud af Nasdaq-børsen. Kursen er faldt over 80 pct., regnskabet er forsinket, og to revisorer er fyret. Investorer er bekymrede. Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Pandora-rigmand dropper børsnotering af cafékæde

"Chokerende tal" om dybe fald i bankaktier

Det skriver medierne: Novo-topchef vil kaste nogle håndgranater

Overblik: EU's toldhammer rammer disse amerikanske varer

Her skal du fejre Sankt Hans

Mens du sov: Handelsuro sender flere aktieindeks i rødt

Før markedet åbner: Unibrew-aktien kan stige efter opjustering

Analyse: Mette Maix' mesterlige mirakelkur

Råvarer: Opec vil øge produktionen af olietønder