Det skriver medierne: Danske Bank overså faresignaler om hvidvask
Foto: AFP PHOTO / RAIGO PAJULA
Generelt Af
Danske Bank overså faresignaler om hvidvask

Flere internationale storbanker nægtede at modtage mistænkelige overførsler, hvorimod Danske Bank i årevis brød hvidvaskreglerne og lod milliarder af kroner fra regimet i Aserbajdsjan strømme gemmen banken. Det skriver business.dk.

Headhunter: Kåre Schultz afløser skal findes i udlandet


Det bliver formentlig en udenlandsk profil, der skal tage tøjlerne i Lundbeck efter Kåre Schultz, som nu rykker videre til israelske Teva. Det skriver business.dk.

Bestseller satser på e-handel med nyt kæmpelager i Polen

Kundernes krav om hurtig ekspedition ved netkøb får tøjgiganten Bestseller til at opføre et nyt centrallager i Polen i den største satsning i virksomhedens historie. Det skriver business.dk. 

Nyt erhvervseventyr på vej med fiskefarme på land


Gigantiske landbaserede fiskefarme kan blive svaret på et stigende globalt forbrug af spisefisk. I flere fiskebyer i Vestjylland er de første farme i drift, og i Hanstholm bygger selskabet Sashimi Royal Europas største farm til saltvandsfisk. Det skriver finans.dk.

Coop taber millioner på kæder.

De Coop-ejede brugskæder er langt efter budget i 2017 og klarer sig foreløbigt dårligere end i det skuffende 2016. Det gælder dagligvarekæderne Kvickly, Superbrugsen og Dagli'Brugsen. Det skriver finans.dk.

Danske Bank vil have fat i iværksættere


Danske Bank vil med et nyt system til at vurdere iværksættere slå en klo i fire ud af fem vækstraketter i Danmark. Vi har en ambition om at få en markedsandel på 80 pct. blandt de virksomheder i Danmark, som har over 1 mio. euro i risikovillig kapital, siger Danske Banks innovationschef for erhvervsområdet, Klavs Hjort. Læs artiklen her

Kåre Schultz-exit kan starte snebold-effekt i Lundbeck

Kåre Schultz' exit fra Lundbeck frygtes at skabe en sneboldeffekt af opsigelser på ledelsesgangen i medicinalvirksomheden. Samtidig med annonceringen af Schultz' afgang blev det oplyst, at også koncerndirektør i Lundbeck med kommercielt ansvar Staffan Schüberg har lagt en opsigelse. Læs artiklen her. 

/ritzau/FINANSTag beslutninger på et oplyst grundlag

Få overblik over dagens vigtigste nyheder hver morgen direkte på Facebook Messenger. Interesseret? Klik her og kom i gang.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Zuckerbergs forsømte forår (som gør alle med en mediekonto nervøs)

Buffett advarer: Priserne er blevet for høje

Dansk EQT-boss efter ny kapital: "Det gør os stolte, at vi nyder den tillid fra danske investorer"

Kommunernes topforhandler tror fortsat på aftale med ansatte

SUV-test: VW T-Roc møder solid Subaru og overraskende Opel

Plenti-direktør hjælper med lancering af mobilselskab for dimser

DK Company-ejer i chok efter søgsmål: "Jeg troede vi var midt i en forhandling"

Det vigtigste for dine aktier i ugen der kommer

Det kan betyde liv eller død for din virksomhed: Her er de 30 bedste prismodeller