Det skriver medierne: Danske Bank overså faresignaler om hvidvask
Foto: AFP PHOTO / RAIGO PAJULA
Generelt Af
Danske Bank overså faresignaler om hvidvask

Flere internationale storbanker nægtede at modtage mistænkelige overførsler, hvorimod Danske Bank i årevis brød hvidvaskreglerne og lod milliarder af kroner fra regimet i Aserbajdsjan strømme gemmen banken. Det skriver business.dk.

Headhunter: Kåre Schultz afløser skal findes i udlandet


Det bliver formentlig en udenlandsk profil, der skal tage tøjlerne i Lundbeck efter Kåre Schultz, som nu rykker videre til israelske Teva. Det skriver business.dk.

Bestseller satser på e-handel med nyt kæmpelager i Polen

Kundernes krav om hurtig ekspedition ved netkøb får tøjgiganten Bestseller til at opføre et nyt centrallager i Polen i den største satsning i virksomhedens historie. Det skriver business.dk. 

Nyt erhvervseventyr på vej med fiskefarme på land


Gigantiske landbaserede fiskefarme kan blive svaret på et stigende globalt forbrug af spisefisk. I flere fiskebyer i Vestjylland er de første farme i drift, og i Hanstholm bygger selskabet Sashimi Royal Europas største farm til saltvandsfisk. Det skriver finans.dk.

Coop taber millioner på kæder.

De Coop-ejede brugskæder er langt efter budget i 2017 og klarer sig foreløbigt dårligere end i det skuffende 2016. Det gælder dagligvarekæderne Kvickly, Superbrugsen og Dagli'Brugsen. Det skriver finans.dk.

Danske Bank vil have fat i iværksættere


Danske Bank vil med et nyt system til at vurdere iværksættere slå en klo i fire ud af fem vækstraketter i Danmark. Vi har en ambition om at få en markedsandel på 80 pct. blandt de virksomheder i Danmark, som har over 1 mio. euro i risikovillig kapital, siger Danske Banks innovationschef for erhvervsområdet, Klavs Hjort. Læs artiklen her

Kåre Schultz-exit kan starte snebold-effekt i Lundbeck

Kåre Schultz' exit fra Lundbeck frygtes at skabe en sneboldeffekt af opsigelser på ledelsesgangen i medicinalvirksomheden. Samtidig med annonceringen af Schultz' afgang blev det oplyst, at også koncerndirektør i Lundbeck med kommercielt ansvar Staffan Schüberg har lagt en opsigelse. Læs artiklen her. 

/ritzau/FINANS


Vil du blive klogere på strategi og ledelse? Børsen Executive Club er tilbage, og giver dig inspiration og konkrete værktøjer. Interesseret? Klik her, og læs mere

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Restaurant Geranium holder placering som verdens nummer 19

Polaris køber Prodata efter vækstboom

Aktier: Trumps handelskrig sender aktierne i dybet på Wall Street

Arving gør klar til at overtage roret i mæglergigant

Børsen mener: Hvem kan sige nej til et politisk Kinderæg

Ekspert: USA's handelskrig bliver langvarig

Biotekkomet stiger 40 pct efter gennembrud i kamp mod dødelig muskelsygdom

Har Danmark verdens bedste restaurant? Det bliver afgjort i aften

Analyse: Per Banks store plastikoperation