Det skriver medierne: Fonde spinder guld på nulrenter
Med nulrente kommer man automatisk bagud på point, siger Anders Klinkby, direktør i Investeringsforeningsbranchen
Foto: Simon Læssøe/STF
Generelt Af
Investeringsfonde spinder guld på nulrenter

74.000 danskere har satset på fonde siden 2014. Renters rente-effekten, som normalt er en stærkt drivkraft for opsparing, er sat ud af kraft. Den lave rente tvinger privatpersoner til at tage mere risiko, siger CBS-professor. Det skriver Børsen, læs her

Forbrugerne er på herrens mark, når bidragssatser ændres

Forbrugerrådet er kritisk over for svar fra Totalkredit til kunder, der har klaget over forhøjelser af bidragssatser. Der er meget slør i kommunikationen, mener rådet. Det skriver Berlingske Business.

Trumps prispres truer Novos milliardmarked

Få dage før Donald Trump indsættes som præsident, går han i kødet på medicinalindustrien. Trump vil blandt andet høvle milliarder af medicinudgifterne, og det kan blive et hårdt slag for danske medicinalgiganter - ikke mindst Novo, der henter halvdelen af sin indtjening i USA. Analytiker mener, at det er alvorligt for Novo og lægger låg over aktien. Det skriver Børsen.

Endless Jewelry snubler i amerikansk konkurssag

Millionværdierne smuldrer i den konkursramte smykkevirksomhed Endless Jewelrys amerikanske datterselskab. Det skyldes, at kuratorerne ikke har sendt vigtige dokumenter til retten i tide. Det skriver Børsen.

Fondsforvalter frygter skatteskandale i familiefond

Skatteforhold spiller en væsentlig rolle i forvaltningen af byggematadoren Aage V. Jensens fond. Fonden må ikke fremstå som forvaltet fra Danmark, advarer afdøde Aage V. Jensens betroede mand, advokat Leif Skov. Det skriver Berlingske Business.

Kæde trækker stikket på ti byggemarkeder

Ejeren af Silvan og Stark, DT Group, indleder en massiv oprydning blandt sine byggemarkeder efter det dårligste regnskab i 20 år. Ny topchef tvangslukker ti Stark-byggemarkeder. Det skriver Berlingske Business.

Nationalbanken advarer regeringen mod at snolde opsvinget væk

Nationalbankdirektør Lars Rohde advarer trekløverregeringen mod at slække tøjlerne i den økonomiske politik. I stedet bør der strammes op, mener han. Det skriver Finans

Københavns Lufthavne overgår konkurrenter i vækst

Københavns Lufthavn vokser markant mere end næsten alle konkurrenterne. Lavprisselskaberne sikrede massiv vækst i København i forhold til andre store lufthavne i Europa. Nogle er svækket af terrorfrygt. Det skriver Finans.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Merete Riisagers gennemsnit var ikke nok til drømmestudiet

10 tips til at undgå kreditkortsvindel på ferien

Danskerne vælger større belåning af nye sommerhuse

Ekspert: Omstridt reform kan koste Polen stemmeret i EU

Michelin-kokkepar i evig jagt efter det bedste: "Til tider kunne jeg godt ønske vi kunne give slip"

Når designere tegner familiebiler

Huskøberne frygter for den klamme klimakælder

Fido kan tjene lønnen for dig

USA: Efter rekord dykker aktier