Investeringskonference 2017 12. okt. 2017

Investeringskonference 2017

Danske investeringer kan give globale forbedringer

Danske virksomheder og fonde tjener ikke blot penge, men er også del af den globale megatrend "impact Investments". Det handler om at skabe forbedringer eksempelvis socialt og miljømæssigt ikke blot for virksomhedernes og fondenes egen skyld, men såmænd også gerne for hele verdens skyld. Konferencen ser på muligheder for investeringer i emerging markets, cleantech, tilpasset teknologi. Vi kommer også ind på udfordringerne som Storbritanniens exit fra EU, Kinas økonomiske problemer samt Ruslands og USA's store politiske problemer, der alle skaber et turbulent og usikkert globalt marked for impact investment. Konferencen giver indsigt i, hvordan de faktorer påvirker pensionsselskaber, store private virksomheder, fonde, ejendomsinvesteringer og den offentlige sektor, når impact investment skal blive til andet og mere end endnu et buzzword.

Programmet offentliggøres ca. 2 måneder før afholdelse og årets moderator er Lasse Ladefoged, journalist & vært, Børsen Play.

Hør blandt andet følgende talere:

  • Anders Damgaard, koncernfinansdirektør, PFA
  • Jens-Christian Stougaard, direktør forretningsudvikling, analyse, public affairs & responsibility, PensionDanmark
  • Per Skovsted, CIO, Villum Fonden og Velux Fonden
  • Lars Kolind, chairman, Kolind
  • NN Investment Partners, Tba
  • Deutsche Asset Management, Tba


Tid og sted
Torsdag 12. oktober 2017 på Bella Sky i København

Målgruppe
Asset-ejere, investeringschefer, strategichefer hos institutionelle og private investorer fra f.eks. pensions- og forsikringsselskaber, foundation og endowment

For yderligere information angående program, partnerskaber eller tilmelding kontakt
Key account manager, Claus Klinge på clkl@borsen.dk mobil +45 72 42 50 19

Partnere