Børsen Tysklandskonference 2016 4. feb. 2016

Børsen Tysklandskonference 2016

Tysklands eksport – vejen frem – Hør om de fremtidige muligheder og hvad kræves der for at få succes på det tyske marked

Mød nogle af dem, der har taget springet ind på det tyske marked, og hør spændende oplæg om deres erfaringer og fremtidens udfordringer og muligheder. Konferencen afholdes i København fra kl 8.30 til 17.00.

For andet år i træk indbyder Børsen til eksportkonference med fokus på Tyskland, som er Danmarks absolut største eksportmarked – er der stadig betydeligt uudnyttet eksportpotentiale, som man har talt om i flere år? Hvad betyder "Volkswagenskandalen", opbremsningen i Tysklands eksport til Kina og de mange flygtninge, der kommer til landet for den danske eksport? Er Tyskland fortsat mulighedernes land, hvor ligger de største udfordringer, og hvilke industrier er mest eksponeret?

HØR kompetente finansfolk, virksomhedsledere, iværksættere, forskere og ledere, der deler viden om udviklingen i Tyskland og mulighederne for danske virksomheder. ENGAGER dig i diskussioner om, hvordan man tilpasser sig tysk forretningskultur, og hvad udviklingen i den tyske økonomi betyder for dansk eksport. NETVÆRK med politikere, virksomhedsledere, iværksættere, interesseorganisationer og repræsentanter for de rådgivne virksomheder om mulighederne og udfordringerne for din virksomhed på det tyske marked.

Bekræftede talere:

Partnere