Partnere


Testimonial: Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle. For det går stærkt i en Gazellevirksomhed – og det skal det også.

For Beierholm er det vigtigste punkt på dagsordenen at skabe en sund virksomhed, hvor der er styr på bundlinjen. Fremgang kræver balancegang og en klar forståelse for, hvor virksomheden er, og hvilken vej den skal.Testimonial: Google har valgt at hylde de danske virksomheder, der er bedst til at bruge it-teknologien til at skabe værdi for virksomheden. Derfor samarbejder Google med Børsen om den digitale gazellepris. Samtidig tilbyder vi sammen med vores partnere et gratis kursus i digital kunnen. Læs mere og tilmeld din virksomhed på dinvirksomhedonline.dkTestimonial: Vi samarbejder med Børsen Gazelle, fordi vi her har mulighed for at bidrage med vores erfaring, rådgivning og sparring til iværksættere og virksomheder i vækst. Akkurat som vi har gjort over for vores kunder i mere end 100 år.


Testimonial: Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for 17.000 vækstvirksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse samt velfærd og transport.

Det er derfor indlysende for Dansk Erhverv at deltage på gazelleplatformen, hvor vi mødes med de eksisterende og kommende medlemsvirksomheder, som skal være med til at sikre Danmarks position i den globaliserede, disruptive økonomi.


Testimonial: I mere end 20 år har Bisnode arbejdet sammen med Børsen om gazelleundersøgelsen og leveret data. For Bisnode har det været helt naturligt at samarbejde med Børsen om Gazellekåringen, i det vi lever af at hjælpe dansk erhvervsliv til bedre resultater og vækst. Det er i vores aller største interesse at hylde Danmarks stærkeste vækstlokomotiver.Testimonial: Danske fremstillingsvirksomheder spiller en hovedrolle i erhvervslivet. Mange af virksomhederne eksporterer mere end virksomheder fra andre sektorer og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark. Industriens Fond støtter projekter og initiativer der fremmer industriens konkurrenceevne og bakker dermed op om vækst og værdiskabelse i industrien. Fonden vil gerne sætte fokus på de dygtige danske fremstillingsvirksomheder og støtter derfor uddelingen af den nye FremstillingsGazelle.


Kontakt

Sponsorchef Todi Jónsson Tlf. 72 42 30 55 Mob. 72 42 50 55 tjon@borsen.dk