Partnere


Testimonial: Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle. For det går stærkt i en Gazellevirksomhed – og det skal det også.

For Beierholm er det vigtigste punkt på dagsordenen at skabe en sund virksomhed, hvor der er styr på bundlinjen. Fremgang kræver balancegang og en klar forståelse for, hvor virksomheden er, og hvilken vej den skal.Testimonial: Google har valgt at hylde de danske virksomheder, der er bedst til at bruge it-teknologien til at skabe værdi for virksomheden. Derfor samarbejder Google med Børsen om den digitale gazellepris. Samtidig tilbyder vi sammen med vores partnere et gratis kursus i digital kunnen. Læs mere og tilmeld din virksomhed på dinvirksomhedonline.dkTestimonial: Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher.

Det er derfor indlysende for Dansk Erhverv at deltage på gazelleplatformen, hvor vi mødes med de eksisterende og kommende medlemsvirksomheder, som skal være med til at sikre Danmarks position i den globaliserede, disruptive økonomi.


Testimonial


Testimonial: I mere end 20 år har Bisnode arbejdet sammen med Børsen om gazelleundersøgelsen og leveret data. For Bisnode har det været helt naturligt at samarbejde med Børsen om Gazellekåringen, i det vi lever af at hjælpe dansk erhvervsliv til bedre resultater og vækst. Det er i vores aller største interesse at hylde Danmarks stærkeste vækstlokomotiver.Testimonial: Danske fremstillingsvirksomheder spiller en hovedrolle i erhvervslivet. Mange af virksomhederne eksporterer mere end virksomheder fra andre sektorer og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark. Industriens Fond støtter projekter og initiativer der fremmer industriens konkurrenceevne og bakker dermed op om vækst og værdiskabelse i industrien. Fonden vil gerne sætte fokus på de dygtige danske fremstillingsvirksomheder og støtter derfor uddelingen af den nye FremstillingsGazelle.


Testimonial: Eksportsucces kræver finansiering
"Vækst på eksportmarkederne kræver finansiering, og selv de dygtigste og mest fremadstormende virksomheder kan have brug for en ekstra håndsrækning. Den kan EKF Danmarks Eksportkredit give dig."

Når du ekspanderer, indtager nye markeder, får flere kunder og større ordrer, så kan vi være med til at finansiere din vækst. Vi kan kautionere for kreditforhøjelser i banken, som du kan bruge til både drift og investeringer, og vi kan finansiere dine kunder i udlandet, så de kan købe dine varer. Hvis du har helt styr på din finansiering, kan vi i stedet sikre dine forretninger og give dig en garanti for, at du får dine penge.

EKF er gazellepartner for at hjælpe dig og alle de andre gazeller med at tage næste skridt på jeres vej frem i verden.