Søg
Bliv kunde

 

Til september åbner vi op for tilmeldingen til Gazellekåringerne 2016.
Her ligger programmet også klart, men vi kan allerede nu afsløre det vigtigste: Der bliver meget at lære og endnu mere at fejre!

Kom med, mød gazellerne og få gode råd om, hvordan du selv kan øge væksten og måske endda blive gazeller næste år. Ud over at kåre vores regionsvindere vil vi også kåre en digital gazelle samt en fremstillingsgazelle. Landsvinderne vil blive kåret i København.

Jagten på Danmarks rollemodel Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme, og vi kigger bag de flotte tal for at finde værktøjerne, de særlige karaktertræk og kommer også med vores bud på en samlet dansk rollemodel – og hvad, hvordan og hvem kan vi lære af.
   

Digital gazellepris inspirerer til vækst
It er drivmiddel for væksten hos stadig flere gazeller, og den hastigt øgede digitalisering er blevet et redskab til hurtigere vækst. Det kan resten af Danmark lære af, og derfor er der en særlig pris til de virksomheder, som bruger digitalisering mest effektivt.
  Ny gazellepris for fremstillingsvirksomheder
En fremstillingsgazelle er gazellerne, der arbejder med bl.a. fysisk eller kemisk omdannelse af materialer, stoffer eller dele til nye produkter, som kan være færdigvarer og dermed klar til brug eller forbrug eller halvfabrikata, som er beregnet til videreforarbejdning.