Anders Krab-Johansen, ansv. chefredaktør

 

Velkommen til Gazelle Accelerator 2016

Børsen bygger videre på sidste års succesrige Gazelle Accelerator-Konferencer og rejser fra 19. april til Aalborg, Aarhus 26. april, Vejle 9. maj og 18. maj i København.
Med os har vi et yderst kompetent ekspertpanel, acceleratorpanelet, som møder to gazellevirksomheder på scenen, og diskuterer og foreslår tiltag og værktøjer med henblik på at øge eller fortsætte væksten i virksomhederne.

Vi præsenterer interessante cases med gazellevirksomheder og fremlægger en rapport, der belyser, hvordan det er gået for de 1449 gazellevirksomheder fra 2015. Niels Lunde, chefredaktør på Børsen, er med på Gazelle Accelerator-touren som moderatorer.

Læs mere om Gazelle Accelerator her

Tilmeld dig konferencerne herunder.

Konferencer


Gazelle Accelerator-konferencer 2016

 • Gazelle Accelerator 2016 i Aalborg

  Tirsdag 19. april 2016 –
  Tilmeld dig forårets Gazelle Accelerator-Konference på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Børsen bygger videre på sidste års ... Program og tilmelding
 • Gazelle Accelerator 2016 i Aarhus

  Tirsdag 26. april 2016 –
  Tilmeld dig forårets Gazelle Accelerator-Konference på Comwell i Aarhus. Børsen bygger videre på sidste års succesrige ... Program og tilmelding
 • Gazelle Accelerator 2016 i Vejle

  Mandag 9. maj 2016 –
  Tilmeld dig forårets Gazelle Accelerator-Konference på Hotel Vejle Fjord. Børsen bygger videre på sidste års succesrige ... Program og tilmelding
 • Gazelle Accelerator 2016 i København

  Onsdag 18. maj 2016 –
  Tilmeld dig forårets Gazelle Accelerator-Konference i Tivoli Hotel & Congress Center. Børsen bygger videre på sidste års ... Program og tilmelding
 • Kåring af Børsen Gazeller 2016

  Tirsdag 1. november 2016 – sker fra 1. – 30. november i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og endelig kåring af landsvinderen i København.

  ... Program og tilmelding

Partnere


Statuette og vin


Gazellelogo


Gazellelogo
Hvordan må jeg bruge Gazelle-logoet?
Få mere at vide her

Spørgsmål og svar


Hvad er en gazelle? Og hvordan bliver en virksomhed kåret til gazellevirksomhed?
Find svar på oftest stillede spørgsmål om gazellerne i vores oftest stillede spørgsmål her

Historie
Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst. Udvælgelsen gennemføres af Greens Analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Bisnode Credit A/S.

Definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Gazellekriterier


Referencevirksomhed
■ A/S eller ApS (Pengeinstitutter er undtaget kravet).
■ Min. 1 mio. kr. i omsætning eller 0,5 mio. kroner i bruttoresultat
■ Minimum fire regnskaber skal være offentliggjort. Regnskabsperioder på under 12 måneder i udgangsåret frasorteres. Regnskabsperioder på over 12 mdr. i slutåret frasorteres.

Vækstvirksomhed
■ Kravene for at være referencevirksomhed skal være opfyldt.Der skal være vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af regnskabsårene. Summen af det primære resultat skal være positivt.

Gazellevirksomhed
■ Kravene for at være vækstvirksomhed skal være opfyldt. Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år.

Gazellevinder
■ For at blive kåret som regionsvinder eller landsvinder ved Børsens gazellekåringer skal virksomheden som minimum have ti ansatte ifølge regnskabet eller oplysninger fra cvr.

Spørgsmål om selve gazelle undersøgelsen (data, kvalifikation m.m.) Kontakt:

Martin Christensen         eller           Martin Falk Leisner
analysechef                                       finansanalytiker
72 42 32 72 · direkte                         72 42 32 51 · direkte
72 42 52 72 · mobil                           72 42 52 51 · mobil

Kontakt


Børsen Partnerskab
Telefon: +45 33 32 01 02
partnerskab@borsen.dk

Kontakt.borsen.dk
π