Jagten på Danmarks rollemodeller

Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme, og vi kigger bag de flotte tal for at finde værktøjerne, de særlige karaktertræk – og kommer også med vores bud på en samlet dansk rollemodel, og hvad, hvordan og hvem vi kan lære af.

Kom med, mød gazellerne, og få gode råd om, hvordan du selv kan øge væksten og måske endda blive gazelle næste år. Ud over at kåre vores regionsvindere vil vi også kåre en digital gazelle og en fremstillingsgazelle. Landsvinderne vil blive kåret i København.
   

Digital gazellepris inspirerer til vækst
It er drivmiddel for væksten hos stadigt flere gazeller, og den hastigt øgede digitalisering er blevet et redskab til hurtigere vækst. Det kan resten af Danmark lære af, og derfor er der en særlig pris til de virksomheder, som bruger digitalisering mest effektivt.
  Ny gazellepris for fremstillingsvirksomheder
En fremstillingsgazelle er en gazelle, der arbejder med bl.a. fysisk eller kemisk omdannelse af materialer, stoffer eller dele til nye produkter, som kan være færdigvarer og dermed klar til brug eller forbrug, eller halvfabrikata, som er beregnet til videreforarbejdning.