En gazelletitel kommer typisk alene

Vi ved, at ambitionen om yderligere vækst er stor hos Danmarks vækstelite, men statistikken viser, at kun en tredjedel af gazellerne formår at fortsætte væksten i en sådan grad, at de bliver gazelle flere år i træk. Potentialet for yderligere vækst blandt Danmarks vækstelite er derfor stort, men hvad skal der til, og hvad er næste skridt for gazellerne?

Det kræver målrettet arbejde og ekstra opmærksomhed på de behov, der opstår, når forretningen vokser hurtigt. På Gazelle Accelerator-konferencerne stiller Børsen skarpt på muligheder og udfordringer hos gazellerne for ambitionen om fortsat at være gazelle.Få inspiration fra nuværende og tidligere gazeller

Børsens chefredaktør, Niels Lunde, er vært på konferencerne og inviterer nuværende og tidligere gazeller på scenen. Gazellerne får eksperternes råd vedrørende konkrete udfordringer, de står over for i ambitionen om at vækste yderligere og fastholde momentum. Og blive gazelle igen og igen.

Deltag i årets Gazelle Accelerator-konferencer, og få inspiration og gode råd, som du kan bruge i din egen virksomhed, når Børsen stiller skarpt på gazellernes udfordringer inden for digitalisering, rekruttering, eksport og ledelse.
   


Gazelle Accelerator 2017:

Aalborg 2. maj kl. 14.00-18.30
Aarhus 10. maj kl. 14.00-18.30
Middelfart 16. maj kl. 14.00-18.30
København 18. maj kl. 14.00-18.30